Tak patrząc na nią  cisną się słowa "co ja narobiłem", będzie dobrze. Pozdrawiam z 3city
   Tak patrząc na nią  cisną się słowa "co ja narobiłem", będzie dobrze. Pozdrawiam z 3city  

kapiki pisze:...forum śledzę od jakiegoś czasu..."

kapiki pisze:... Tak patrząc na nią cisną się słowa "co ja narobiłem", będzie dobrze...

tomcat pisze:Wobec tego powinieneś wiedzieć na co się piszesz

kapiki pisze:To jak już jest w takim stanie to chyba od zrzucenia skorupy zacznę ?

Tak, że nawet nie wiem do końca co mam. Czy coś było połatane a jeśli tak to jak i czy się nie rozpadnie. Z tego wszystkiego rama wydaje się najzdrowsza. 84r ocynk. Z takim lekko rudawym nalotem miejscami. Podłoga w środku nie została odkręcona tylko zerwana jak widzę. śruby jakoś takie luźne wiszące niektóre. Plan był taki, aby do zimy zrzucić ją z ramy, ramę potraktować jakimś Galva plus (powiedzcie czy to ma sens) skorupa na bok, oczyścić z dołu (nikt tego nie ruszał) prysnąć jakimś barankiem( nie bardzo wiem jakim) buda na ramę, założyć szyby (poprzednik wyrzucił bo chciał nowe
   Tak, że nawet nie wiem do końca co mam. Czy coś było połatane a jeśli tak to jak i czy się nie rozpadnie. Z tego wszystkiego rama wydaje się najzdrowsza. 84r ocynk. Z takim lekko rudawym nalotem miejscami. Podłoga w środku nie została odkręcona tylko zerwana jak widzę. śruby jakoś takie luźne wiszące niektóre. Plan był taki, aby do zimy zrzucić ją z ramy, ramę potraktować jakimś Galva plus (powiedzcie czy to ma sens) skorupa na bok, oczyścić z dołu (nikt tego nie ruszał) prysnąć jakimś barankiem( nie bardzo wiem jakim) buda na ramę, założyć szyby (poprzednik wyrzucił bo chciał nowe   ) wtedy listwy zewnętrzne, daszek, światła, ogólnie uszczelnić i tak do wiosny zostawić. Przyznam się bez bicia, że taka przyczepkę to widziałem tylko u Was na forumowych zdjęciach
 ) wtedy listwy zewnętrzne, daszek, światła, ogólnie uszczelnić i tak do wiosny zostawić. Przyznam się bez bicia, że taka przyczepkę to widziałem tylko u Was na forumowych zdjęciach   tak, ze nawet nie wiem co gdzie powinno być umiejscowione, gdzie jakie listwy drewniane itd....
   tak, ze nawet nie wiem co gdzie powinno być umiejscowione, gdzie jakie listwy drewniane itd.... Powodzenia w remoncie!
 Powodzenia w remoncie!

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości