Kalisio Wita
- kalisio
- Kontaktowanie:
Re: Kalisio Wita
Jako, że mój zestaw jest chyba charakterystyczny i łatwo rozpoznawalny na drodze proponuję taką małą zabawę, jak ktoś z Was zobaczy nas na szosie to niech nas pozdrowi, a odwdzięczę się tym samym, może być pomachanie rączką, pobłyskanie światełkami lub inne sposoby zwrócenia na siebie uwagi  .
.
Właśnie dzisiaj (10-08-2009) wywiozłem swój pokoik na kemping „Na Cyplu” koło Mrągowa.
Odpoczywają tam mój syn z „koleżanką”, a ja i moja Pani zawitamy tam w łikend za dwa tygodnie (21, 22, 23-08-2009)
Oczywiście podzielimy się doświadczeniami
Na razie mogę powiedzieć, że zostaliśmy bardzo ciepło przywitani, a Pani Kierowniczka/Właścicielka służyła radą, gdzie najlepiej ulokować przyczepę, aby blask porannego słońca nie budził za wcześnie, a zachodzące słońce nagrzewało przyjemnie przyczepkę przed snem.

.
.Właśnie dzisiaj (10-08-2009) wywiozłem swój pokoik na kemping „Na Cyplu” koło Mrągowa.
Odpoczywają tam mój syn z „koleżanką”, a ja i moja Pani zawitamy tam w łikend za dwa tygodnie (21, 22, 23-08-2009)
Oczywiście podzielimy się doświadczeniami

Na razie mogę powiedzieć, że zostaliśmy bardzo ciepło przywitani, a Pani Kierowniczka/Właścicielka służyła radą, gdzie najlepiej ulokować przyczepę, aby blask porannego słońca nie budził za wcześnie, a zachodzące słońce nagrzewało przyjemnie przyczepkę przed snem.
Pozdrawiam tradycyjnym okrzykiem zmotoryzowanych turystów – do zobaczenia na szlaku i kempingu  
Irek
http://www.beczkolandia.pl

Irek
http://www.beczkolandia.pl
witam mam identyczną pozdrawiam...

Witam i POzdrawiam  fajny zestawik mialem kiedys beczke bardzio podobna nawet
 fajny zestawik mialem kiedys beczke bardzio podobna nawet

fajny zestawik mialem kiedys beczke bardzio podobna nawet
 fajny zestawik mialem kiedys beczke bardzio podobna nawetKto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości