Witam!
- 
				tomciomalutki
- 
				Fsopolonezcaro
Re: Witam!
Witam jestem nowy na forum też mam niewiadówkę n126e z felgami od starego malucha i chyba w Słubicach jestem jedyny który ma Niewiadówkę Niewiadów N126e + Polonez 1500 82r 

Witaj FSO  No taki zestawik to już jest coś
 No taki zestawik to już jest coś  Borewicz musi być w super stanie
 Borewicz musi być w super stanie 

No taki zestawik to już jest coś
 No taki zestawik to już jest coś  Borewicz musi być w super stanie
 Borewicz musi być w super stanie 
- 
				Fsopolonezcaro
No borewicz jest w stanie kolekcjonerskim i na dodatek w kolorze zielonym  a niewiadóweczka też jest w stanie idealnym tylko wnętrze zmienione rocznik 85  gdy gdzieś na wczasy jadę prawie wszyscy się oglądają
  gdy gdzieś na wczasy jadę prawie wszyscy się oglądają  

Zdjęcia chętnie wyślę.Czekam na ocieplenie,żeby wywlec z N-ki sprzęt turystyczny,który zimował tam od jesieni.
Już nie mogę się doczekać pierwszego wyjazdu na weekend.Haker też chodzi koło przyczepy i tęskni za wodą.
Czeka mnie na wiosnę malowanie zewnętrzne skorupy,bo wnętrze jest gotowe.Mój przyjaciel "Jacek45" obiecał
coś podpowiedzieć,doradzić i użyczyć sprzętu do malowania.Projekt kolorystyczny jest gotowy/dwa kolory/.
Powinna N-ka po remoncie wyglądać super.Ostatni kolor nałożyli na nią w 1977r.w Niewiadowie.Trzeba odświerzyć
bo mocno zżółkła przez tych 30 lat.Pozdrawiam wszystkich Fanów.
dziadek.

Już nie mogę się doczekać pierwszego wyjazdu na weekend.Haker też chodzi koło przyczepy i tęskni za wodą.
Czeka mnie na wiosnę malowanie zewnętrzne skorupy,bo wnętrze jest gotowe.Mój przyjaciel "Jacek45" obiecał
coś podpowiedzieć,doradzić i użyczyć sprzętu do malowania.Projekt kolorystyczny jest gotowy/dwa kolory/.
Powinna N-ka po remoncie wyglądać super.Ostatni kolor nałożyli na nią w 1977r.w Niewiadowie.Trzeba odświerzyć
bo mocno zżółkła przez tych 30 lat.Pozdrawiam wszystkich Fanów.
dziadek.
zapraszam do przyłączenie się do Fanklubu - fanklub/formularz.php - tutaj znajduje się formularz członkowski

Do malowania skorupy najbardziej nadaje się farba do malowania jachtów.

KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN