Mam na imię Sebastian i jestem Fsomaniakiem. Mam 21 lat i od 21 lat jestem szczęsliwym posiadaczem niewiadówki n-126 z 77 roku. Przyczepa została zakupiona gdy się urodziłem aby móc jeździć na wakacje
 Przez całe moje dzieciństwo zwiedziliśmy z przyczepą kawał naszego kraju. 10 lat temu rodzice kupili działkę i od tamtego czasu przyczepka stoi. W tym roku postanowiłem to zmienić. Przymierzam się aby ją wyremontować i ruszyć nią na urlop;) Czeka mnie sporo pracy przy niej  bo czasy swojej swietności ma już za sobą. Mam nadzieję, że w razie problemów będę mógł się do was zwrócić i, że pomożecie mi swoją wiedzą
 Przez całe moje dzieciństwo zwiedziliśmy z przyczepą kawał naszego kraju. 10 lat temu rodzice kupili działkę i od tamtego czasu przyczepka stoi. W tym roku postanowiłem to zmienić. Przymierzam się aby ją wyremontować i ruszyć nią na urlop;) Czeka mnie sporo pracy przy niej  bo czasy swojej swietności ma już za sobą. Mam nadzieję, że w razie problemów będę mógł się do was zwrócić i, że pomożecie mi swoją wiedząTo 2 fotki, jak zrobię więcej to na pewno wrzucę

i
  i   ). Ale się wyremontowało i służyła wiernie 12 lat.
  ). Ale się wyremontowało i służyła wiernie 12 lat.