Jestem z okolic Lublina wiec pozdrawiam Niewiadówkarzy z Lubelszczyzny
 Na forum jestem obecny od jakiegoś już czasu, ale dopiero teraz się przedstawiam bo... bo dopiero odzyskałem fotki z moim nabytkiem. Budkę nabyłem w zeszłym roku jednak tej zimy zacząłem zbierać część bo remont szykuję się od A-Z. Jest to Niewiadów 126e z i tu uwaga uwaga ... tak uwaga ... z  1 9 7 6r.  Na zlot nad Krasne nie pojadę mimo, iż jest to rzut beretem ode mnie bo jak narazie nie ma z czym :[ ale grunt , że enka stoi na nowych cytrynkach hehe. Zapraszam więc ludzi z :Lubelszczyzny i nie tylko do kontaktu na pw (mile widziana wymiana doświadczeń może jakiś handelek ale wyłącznie częściami) Pozdrawiam.
 Na forum jestem obecny od jakiegoś już czasu, ale dopiero teraz się przedstawiam bo... bo dopiero odzyskałem fotki z moim nabytkiem. Budkę nabyłem w zeszłym roku jednak tej zimy zacząłem zbierać część bo remont szykuję się od A-Z. Jest to Niewiadów 126e z i tu uwaga uwaga ... tak uwaga ... z  1 9 7 6r.  Na zlot nad Krasne nie pojadę mimo, iż jest to rzut beretem ode mnie bo jak narazie nie ma z czym :[ ale grunt , że enka stoi na nowych cytrynkach hehe. Zapraszam więc ludzi z :Lubelszczyzny i nie tylko do kontaktu na pw (mile widziana wymiana doświadczeń może jakiś handelek ale wyłącznie częściami) Pozdrawiam.Proszę uprzejmie publikować fotki o mniejszej rozdzielczości - 800x600 px idealnie pasuje
robert

.
.