Miron EZD pisze:Ludzie! Jeszcze tylko 23 dni i zlot !
A tu żadnego ruchu we wątku nie ma!
Daj szansę
 Niektórzy jeszcze nie doszli do siebie po trudnym powrocie do pracy po majówce

Miron EZD pisze:Ludzie! Jeszcze tylko 23 dni i zlot !

Zielony pisze:Miron EZD pisze:Ludzie! Jeszcze tylko 23 dni i zlot !
Ja tu próbuję przyczepę poskładać na tyle, żeby przynajmniej z podstawowym wyposażeniem pojechać
 na razie już prawie mamy łóżko
 na razie już prawie mamy łóżko 

Od 31 do 2 jest troszkę czasu
 Od 31 do 2 jest troszkę czasuFlorida_blue pisze:8-) Od 31 do 2 jest troszkę czasu

Paczek pisze:Z największą. przykrością zwalniam miejsce 21.
Żony chrześnica wyrządziła nam olbrzymią krzywdę zapraszając nas na własny ślub.
E- hhhh . Szkoda gadać.

Miron EZD pisze:Paczek pisze:Z największą. przykrością zwalniam miejsce 21.
Żony chrześnica wyrządziła nam olbrzymią krzywdę zapraszając nas na własny ślub.
E- hhhh . Szkoda gadać.
Paczek, nie wymiguj się!
Ja też idę na weselicho, 2 czerwca.
Ale będę od czwartku, myślę do soboty rano, szybki dojazd, wskakujesz w garniak i na ślub.
Nie być na XX jubileuszowym zlocie FKN? nie ma takiej opcji!

To dopiero będzie impreza i oczepiny
 To dopiero będzie impreza i oczepiny   Dzieki za adres, już wiemy gdzie mamy jechać
 Dzieki za adres, już wiemy gdzie mamy jechać  
Fiacior75 pisze:Miron EZD pisze:Paczek pisze:Z największą. przykrością zwalniam miejsce 21.
E- hhhh . Szkoda gadać.
Paczek, nie wymiguj się!
Ale będę od czwartku, myślę do soboty rano, szybki dojazd, wskakujesz w garniak i na ślub.
Michał czytaj i ucz się! To jest odpowiednie podejście do sprawy

RAFALSKI pisze:Fiacior75 pisze:Miron EZD pisze:Paczek pisze:Z największą. przykrością zwalniam miejsce 21.
E- hhhh . Szkoda gadać.
Paczek, nie wymiguj się!
Michał czytaj i ucz się! To jest odpowiednie podejście do sprawy
My robimy tak samo. Wpadamy w czwartek a wyjeżdżamy w sobotę rano żeby zdążyć na ślub.

Obiekt jest dość skąpo wyposażony w przyłącza elektryczne. Dlatego BARDZO PROSIMY wszystkich, którzy są „samowystarczalni” o korzystanie z własnych elektrowni o ile to oczywiście możliwe. Natomiast ekipy uzależnione od 230v proszone są o zabranie ze sobą maksymalnej długości i dobrej jakości przedłużaczy i "złodziejek" Jako organizatorzy zrobimy z Markiem wszystko, aby Wam ułatwić korzystanie z energii elektrycznej, jednak usytuowanie rozdzielni w ośrodku wymusza korzystanie z długich kabli, szczególnie przy tak licznej frekwencji.

powinno wystarczyć
 powinno wystarczyć 

Fiacior75 pisze:Normalny domowy przedłużacz minimum 200mpowinno wystarczyć

Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Prezes i 21 gości