Duble, których nie wyłapałem, a Piotr zwrócił na nie uwagę również posprzątam, więc nie przywiązuj się do pozycji 68

kooba pisze:Michał, tak się kończy jak się wypełnia formularz dwa razy. Lista jest generowana automatycznie, a duble staram się na niej wyłapywać i usuwać. Skoro ktoś wypełnił formularz jeszcze raz to znaczy, że coś się zmieniło i nowszy wpis uznaję za ważniejszy.
Duble, których nie wyłapałem, a Piotr zwrócił na nie uwagę również posprzątam, więc nie przywiązuj się do pozycji 68

Paczek pisze:...
To możemy przyjechać? Wnusi obiecałem...

Miło nam poinformować, że do grona naszych sponsorów dołączył  Nordyński-Centrum Motoryzacyjne  , autoryzowany dealer marki "Niewiadów".
 Miło nam poinformować, że do grona naszych sponsorów dołączył  Nordyński-Centrum Motoryzacyjne  , autoryzowany dealer marki "Niewiadów". 

, a patrząc na nią można stwierdzić, że zapowiada się nam rekord frekwencji
 , a patrząc na nią można stwierdzić, że zapowiada się nam rekord frekwencji   
  Przekonamy się już za niecały tydzień
 Przekonamy się już za niecały tydzień   
   Od tygodnia muszę tłumaczyć się przed synem, kiedy wreszcie będą te obiecane dinozaury
 Od tygodnia muszę tłumaczyć się przed synem, kiedy wreszcie będą te obiecane dinozaury  Ja sam już czuję te emocje.
 Ja sam już czuję te emocje.

Paczek pisze:Hej.
Może ktoś wie, ile dni zostało do zlotu?

Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości