Wędkarstwo
Wędkarstwo
a oto mój konik  w każdej wolnej chwili wsiadam do autka i nad jezioro pomoczyć kija  a od czasu do czasu wsiadam na kuter i wypływam z chłopakami na dorsze.

Re: Wędkarstwo
A ja dzisiaj byłem na stawach w Kobylanach koło Krakowa i złapałem 9 karpi i dwa okonie z tego 5 karpi mi uciekło jak poszedłem zanieść sprzęt do auta rozsunęły zacisk na siatce i sobie powypływały jutro je i tak złapię bo się zdenerwowałem będą już na wigilię.bbyło chłodno a i tak na grunt łapały

bardzo fajny sport ...dzięki mojemu teściowi tez powoli sie zapoznaje z tajnikami dobrego wędkarza... choc do tego to mi jeszcze daleko

życie jak droga, kiedyś się kończy...
Wczoraj z kolegą Arkiem 13 karpi od 7:30 do 13:00.żaden nie uciekł tak,że karpik na wigilię już jest

tomuro pisze:Wczoraj z kolegą Arkiem 13 karpi od 7:30 do 13:00.żaden nie uciekł tak,że karpik na wigilię już jest
ale takie nie za duże nie za małe koło 2,5-3,0 kilo...bo byłem świadkiem jak znajomy wyciągał 11 kilowego ...ale wiem ze to i tak mały...
11 kg to niezła sztuka! i nie taki  mały. Moje były do 2 kg takie są najlepsze bo nie mają dużo tłuszczu.Znajomemu gratuluję ja jeszcze takiej rybki nie wyhaczyłem

w takim razie zapraszam na ryby na zalew rybnicki przy  Elektrowni Rybnik ... słuzy również jako  zbiornik do chłodzenia bloków elektrowni...

Wiem coś o tych ciepłych wodach  .Często tam są zawody wędkarskie,
 .Często tam są zawody wędkarskie,
kiedyś w drużynie kobiet startowała moja żona jako,że doszła do kadry
Polski.W 1999 r.drużyna kobiet zdobyła Vicemistrzostwo Świata.Tak,że
ja z wędkarstwem mam dużo - teoretycznie-do czynienia,ale wędki w ręku
nie trzymałem 

.Często tam są zawody wędkarskie,
 .Często tam są zawody wędkarskie,kiedyś w drużynie kobiet startowała moja żona jako,że doszła do kadry
Polski.W 1999 r.drużyna kobiet zdobyła Vicemistrzostwo Świata.Tak,że
ja z wędkarstwem mam dużo - teoretycznie-do czynienia,ale wędki w ręku
nie trzymałem

- OKARYN
- Fanklubowicz 
- Kontaktowanie:
[quote="kotek"]To coś dla Okaryna
Dzięki Przyjacielu.

Dzięki Przyjacielu.
					Ostatnio zmieniony czwartek, 18 gru 2008, 19:46 przez OKARYN, łącznie zmieniany 2 razy.

UAZ 2.0D 4x4 - N126n
						- OKARYN
- Fanklubowicz 
- Kontaktowanie:
					Ostatnio zmieniony czwartek, 18 gru 2008, 20:06 przez OKARYN, łącznie zmieniany 1 raz.

UAZ 2.0D 4x4 - N126n
						- b.b tulipan
- Fanklubowicz 
Witam, mnie się bardzo podoba wędkarstwo a z wędkarstwa najbardziej lubię smażone rybki. 

Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
						Nie A4, nie L4 tylko T4
- OKARYN
- Fanklubowicz 
- Kontaktowanie:
Witam!
Boguś jak osobicie uda się złowic, jeszcze lepiej smakują 

Pozdrawiam Marek.

Boguś jak osobicie uda się złowic, jeszcze lepiej smakują

Pozdrawiam Marek.
UAZ 2.0D 4x4 - N126n
Witam moczykijów.  Ja juz nie mogę doczekać się cieplejszych dni aby rozprostować kije. Pozdro Andrzej.
   Ja juz nie mogę doczekać się cieplejszych dni aby rozprostować kije. Pozdro Andrzej.

Ja juz nie mogę doczekać się cieplejszych dni aby rozprostować kije. Pozdro Andrzej.
   Ja juz nie mogę doczekać się cieplejszych dni aby rozprostować kije. Pozdro Andrzej.Wróć do „Hobby Fanklubowiczów”