TomekN126N pisze:IX "Zlot Pingwina
Jakiego pingwina?
W tym roku to chyba zlot Żaby Błotnej

TomekN126N pisze:IX "Zlot Pingwina

) do swojej stajni. Prócz zabytków potrzebowałem coś na dłuższe dystanse i tak oto stałem się posiadaczem klasycznej Suzy 750 z lat 80-tych. Motorek sportowo-turystyczny, fajnie wyważony, ze wskaźnikiem temperatury oleju i wyświetlaczem biegów. Cztery cylindry o mocy 80KM ładnie go rozpędzają i nawet przejażdżki z żonką już były. Zatem bardzo się cieszę ze sprzętu
  ) do swojej stajni. Prócz zabytków potrzebowałem coś na dłuższe dystanse i tak oto stałem się posiadaczem klasycznej Suzy 750 z lat 80-tych. Motorek sportowo-turystyczny, fajnie wyważony, ze wskaźnikiem temperatury oleju i wyświetlaczem biegów. Cztery cylindry o mocy 80KM ładnie go rozpędzają i nawet przejażdżki z żonką już były. Zatem bardzo się cieszę ze sprzętu 

Choć w sumie, to żonka mnie namawiała do zakupu. Muszę tylko jakiś pałąk-rączkę powiesić za tylnym siedzeniem, bo mi małżonka narzeka, że spada przy starcie i wyprzedzaniu
 Choć w sumie, to żonka mnie namawiała do zakupu. Muszę tylko jakiś pałąk-rączkę powiesić za tylnym siedzeniem, bo mi małżonka narzeka, że spada przy starcie i wyprzedzaniu  
TomekN126N pisze:No akceptacja być musiałaChoć w sumie, to żonka mnie namawiała do zakupu. Muszę tylko jakiś pałąk-rączkę powiesić za tylnym siedzeniem, bo mi małżonka narzeka, że spada przy starcie i wyprzedzaniu

taka choroba.
 taka choroba.

Re: Motocykle
przez Pająk » Pn, 23 cze 2014, 19:09
Fajna klasyczna suzuka.
Też co jakiś czas coś kupuję taka choroba.
Dwa tygodnie temu robiłem serwis w yamaha road star 1700, to ma dopiero dźwięk.
przez kooba » Pn, 23 cze 2014, 19:25
U mnie jest 2 cylindry w układzie V, ale czy mają akurat 45 stopni to nie wiem. Brzmi ładnie, po założeniu tłumików zamiast przelotów z kwasówki nieco ciszej.

latam . No i spacerki - wypady wąchanie rzepaków  i akacji ; Fajne jest to że żadna puszka nie ma szans  no chyba że jakieś reno redbul  lub podobne . A jeszcze lepsze  jest  jak jest
  latam . No i spacerki - wypady wąchanie rzepaków  i akacji ; Fajne jest to że żadna puszka nie ma szans  no chyba że jakieś reno redbul  lub podobne . A jeszcze lepsze  jest  jak jest   start  z pod świateł jak stanę obok jakiegoś łysola w BMW  chociaż tylko 1 zylinder Wiem wiem że kureski kolor ale jak zobaczyłem stan , przebieg , i cene to mi gały wyleciały i brałem co wlazło mi w łapki bo sprzedający był strasznie załamany i niedostępny  i jakis dziki  brałem i nie targowałem się
 start  z pod świateł jak stanę obok jakiegoś łysola w BMW  chociaż tylko 1 zylinder Wiem wiem że kureski kolor ale jak zobaczyłem stan , przebieg , i cene to mi gały wyleciały i brałem co wlazło mi w łapki bo sprzedający był strasznie załamany i niedostępny  i jakis dziki  brałem i nie targowałem się

TomekN126N pisze:Kuba, ale u Ciebie te 60KM pochodzi zdaje się z dwóch cylindrów w układzie "V", więc dłuższe korbowody i wolnoobrotowy silnik nie do zajechania. A jeżeli jeszcze mają kąt 45 st. to już Ci zazdroszczę dźwięku wydobywającego się z tłumika
Jestem fanem hondy shadow, bo ma właśnie te wspomniane 45 stopni między cylindrami.
 na dźwięk
  na dźwięk   inne mają 44,5 stopnia np.albo 47. Virowka ma zdecydowanie więcej,wystarczy popatrzeć na silnik
  inne mają 44,5 stopnia np.albo 47. Virowka ma zdecydowanie więcej,wystarczy popatrzeć na silnik  
Wróć do „Hobby Fanklubowiczów”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości