Mobil-Zasada pisze:...Ja jestem człowiekiem, który wyjątkowo pieści swój samochód...
Ja mam to samo, samochód musi być w 100% sprawny i czysty.
Mobil-Zasada pisze:...Ja jestem człowiekiem, który wyjątkowo pieści swój samochód...
reflexes pisze: Z czystością bywa różnie... a ja nie mam czasu sprzątać raz w tygodniu.
reflexes pisze: Fakt, że wyjściową to zawsze były auta za kilka tysięcy.

reflexes pisze: Z czystością bywa różnie ale to przez te dwa półprodukty które jeżdżą z tyły, bo syf robia piekielny, a ja nie mam czasu sprzątać raz w tygodniu.

dworek pisze:a mój wspaniały, dynamiczny (jak tirem ze żwirem) i niezniszczalny ford (gówno wort) mondeo mk2 1.8 td zrypał się przed dwoma tygodniami... już prawie podwoiłem jego wartość podczas tej naprawy i wciąż w czarnej dupie ... dzisiaj okazało się, że pompiarz się nie wykazał ... i dalej martwy... a mówili koledzy :"nie kupuj auta na "F"... i weź se nie wypij uczciwy człowieku...
... dzisiaj pociesza mnie Stoch i jegermeister... a od poniedziałku MZK
ps. nie to żebym pytał "co robić?" ... tak po prostu wyżalić się chciałem... :thumbdown:

dworek » pt, 6 sty 2017, 15:46
(...)
Van mi się marzy i w końcu tego Espace III chciałbym mieć....

Murano pisze:Żony i dzieci Golf IV wygląda w środku jak wnętrze odkurzacza, w mojej codziennej Asterce F pojedyncze papruchy są skrupulatnie usuwane pincetą
Dzieci już wiedzą, że u mamy można się stołować a u taty NIE.
 . Do kijanki ze względu na jasno beżową tapicerke dokupiłem jeszcze pokrowce na siedzenia i teraz hulaj dusza piekła nie ma.
 . Do kijanki ze względu na jasno beżową tapicerke dokupiłem jeszcze pokrowce na siedzenia i teraz hulaj dusza piekła nie ma.

tutaj plus za stare auto bo części dostępne.
 tutaj plus za stare auto bo części dostępne. jak nie mechanicznie to elektrycznie, a jak nie to to blacharsko
 jak nie mechanicznie to elektrycznie, a jak nie to to blacharsko 
 auto będzie czy nie będzie nie wiem, może inne może wcale ale eNka zostaje tak czy siak w każdym wariancie
 auto będzie czy nie będzie nie wiem, może inne może wcale ale eNka zostaje tak czy siak w każdym wariancie 
 zapomniałem dodać że 3 tygodnie temu ktoś?coś? rozbiło mi szybę czołową
 zapomniałem dodać że 3 tygodnie temu ktoś?coś? rozbiło mi szybę czołową  wieczorem auto stało z całą szybą a rano już takie dwa pajączki mocne rozbite.... koszt (300zł)
 wieczorem auto stało z całą szybą a rano już takie dwa pajączki mocne rozbite.... koszt (300zł)  pomyślałem że dodam bo też się tyczy auta
 pomyślałem że dodam bo też się tyczy auta 

Wymienione sprzęgło kompletne na nowe, nowiutki rozrząd, rolki napinacza i kilka innych pierdół koszt całkowity 1600zł czyli opłacało się bo za tyle nie kupię auta sprawnego.

Wyobraźcie sobie że pierwszy raz w życiu miałem dzwona..... dzień po odebraniu auta z warsztatu rozbiłem auto..

Wszystko potem z autem już było ok, teraz jedynie zimą okazało się iż mój poprzednik (ja jestem 2 właścicielem) wlewał wodę zamiast płynu chłodniczego
Zawsze myślałem, że nic mnie nie jest w stanie zaskoczyć a tu proszę wciąż cośjak nie mechanicznie to elektrycznie, a jak nie to to blacharsko

teraz trochę się podnieśliśmy na duchu i powróciły chęci do czegokolwiek
 teraz trochę się podnieśliśmy na duchu i powróciły chęci do czegokolwiek 
Wróć do „Samochody Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości