Renault - problem z radyjkiem

Samochody którymi podróżujecie ciągnąc swoje domki na kółkach
Awatar użytkownika
jedrek101
Posty: 1986
Rejestracja: niedziela, 27 sty 2008, 10:33
Kontaktowanie:

Re: Renault - problem z radyjkiem

Postautor: jedrek101 » środa, 15 lut 2012, 07:06

Rozumiem , Agatka przez najbliższe dwa miesiące prowadzi audycje w twoim aucie :)

Awatar użytkownika
rafał
Fanklubowicz
Fanklubowicz
Posty: 293
Rejestracja: niedziela, 15 mar 2009, 21:06
Lokalizacja: Klęczany koło Nowego Sącza

Re: Renault - problem z radyjkiem

Postautor: rafał » środa, 15 lut 2012, 20:53

W większości przypadków nie obędzie się bez sczytania wsadu z układu pamięci radia .Niektórzy spece robią tak : jeżeli nie da się na wlutowanym , trzeba go wylutować , wsadzić w programator i sczytać , kod jest tam w którymś z wierszy zapisany ... a potem układ wlutować . Skąd to wiem- mam znajomego co takie rzeczy wykonuje...
Szanuj szefa swego możesz mieć gorszego. Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk a rośnie popyt na święty spokój .

Awatar użytkownika
stico80
Przyjaciel
Przyjaciel
Posty: 1022
Rejestracja: poniedziałek, 1 sie 2011, 18:18
Lokalizacja: Lubelskie

Re: Renault - problem z radyjkiem

Postautor: stico80 » czwartek, 16 lut 2012, 08:27

Trochę prościej jest mieć znajomego z dostępem do aso logujesz się na stronę. podajesz serial radia, i w nagrodę otrzymujesz kod. Całość trwa około minuty. Skąd to wiem pracowałem 3 lata w UK, Techprep ltd w Westbury na PDI-u więc tym się zajmowałem, jeśli trzeba było rokodować radio to właśnie tak się robiło.
"dzyń, dzyń, dzyń"

Rafik&Bożka
Fanklubowicz
Fanklubowicz
Posty: 38
Rejestracja: wtorek, 22 mar 2011, 21:49
Lokalizacja: Kraków

Re: Renault - problem z radyjkiem

Postautor: Rafik&Bożka » sobota, 18 lut 2012, 16:05

Michale nie bądż taki skromny holowniczek niczego sobie a co do mocy to dwie niewiadówki bez problemu by pociągnoł,a wracając do radia po co ci radio :D jadąc na zlocik z radości śpiewać będziesz :D ,a tak poważnie to miałem podobny problem to w punkcie gdzie montują i serwisują radia gość mi za 50zł po pięciu minutach podał kod i pokazał jak go wprowadzić.a pro po tych kodów to one chyba są po to żeby uprzykszyć życie uczciwym ludziom bo byle podrzędny złodziejaszek bez problemów radzi sobie z tym.
VW Bora 1.9 TDI + N126e

hammerek
Posty: 70
Rejestracja: poniedziałek, 16 maja 2011, 12:09

Re: Renault - problem z radyjkiem

Postautor: hammerek » wtorek, 28 lut 2012, 12:40

ja osobiscie zawsze wywalam fabryczne radio z samochodu bo nie spełnia obecnych standardów cyli mp3/usb itd no chyba ze sie ma nowy samochód to ostatnio producenci nowych aut tez oferują w miare dobre radia. poza tym sterowanie w kierownicy przydatne ale da się zyc bez tego. a to radyjko co masz fabrycznie w renówce to stary grzmot i jak wrzucisz fajne nowe radio to napewno barwa dźwieku bedzie lepsza. tylko musi byc markowe bo te tanie radia sie nadaja psu na bude.
chevrolet trans sport 3.4L + hobby 460de luxe, fiat 125p + astra cabrio 1.8l +w planach niewiadów N132T


Wróć do „Samochody Niewiadówek”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości