Naklejki FANKLUB NIEWIADÓWEK i nie tylko.
Re: Naklejki FANKLUB NIEWIADÓWEK i nie tylko.
Bardzo mi miło
Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa.
- kooba
- Administrator

- Kontaktowanie:
Ja swoje odebralem osobiscie. Naklejki są super.
Niewiadów N126n
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam
-
mariusz724
Chciałem tu na forum podziękować Beniorowi za pomoc w projekcie logo i naklejek z logo Niewiadówki Polska mojej strony na FB .Tak w kwestii wyjaśnienia wróciłem na forum za namową kolegów , a ponieważ pewne wydarzenia na na forum Niewiadówek .pl bardzo skutecznie mnie z niego wyleczyły jestem tu u was .Służę pomocą w kwestjach technicznych odnośnie Trumy i Lodówki a także posiadam do udostępnienia wykrojniki tapicerki do n 126 e i do n 126 N i inne kwestie techniczne oraz wymiary dotyczące Niewiadówek uszczelek i innych .Wszystko mam pomierzone i zwymiarowane łącznie z trumą sl 3002 i s 3002 oraz z truma którą mozna zamontować z wydechem spalin w podłogę .Pozdrawiam i korzystając z okazji chciałbym przeprosić tych których mogłem urazić postami .To już do mojego byłego kolegi Niewiadówki są po to by sobie pomagać , a nie toczyć wojny . Na forum będę zabierał głos tylko wywołany do tablicy , a trochę wiedzy przez te kilka lat się uzbierało .Pozdrawiam wszystkich bez względu na przynależność Fanklub Niewiadówek czy też Niewiadówki .pl .Chyba że czyjeś zdanie jest przeciw , mojej tu obecności to proszę na PW .DZIĘKUJE. 
mariusz724 pisze:Chciałem tu na forum podziękować Beniorowi za pomoc w projekcie logo i naklejek z logo Niewiadówki Polska mojej strony na FB .Tak w kwestii wyjaśnienia wróciłem na forum za namową kolegów , a ponieważ pewne wydarzenia na na forum Niewiadówek .pl bardzo skutecznie mnie z niego wyleczyły jestem tu u was .Służę pomocą w kwestjach technicznych odnośnie Trumy i Lodówki a także posiadam do udostępnienia wykrojniki tapicerki do n 126 e i do n 126 N i inne kwestie techniczne oraz wymiary dotyczące Niewiadówek uszczelek i innych .Wszystko mam pomierzone i zwymiarowane łącznie z trumą sl 3002 i s 3002 oraz z truma którą mozna zamontować z wydechem spalin w podłogę .Pozdrawiam i korzystając z okazji chciałbym przeprosić tych których mogłem urazić postami .To już do mojego byłego kolegi Niewiadówki są po to by sobie pomagać , a nie toczyć wojny . Na forum będę zabierał głos tylko wywołany do tablicy , a trochę wiedzy przez te kilka lat się uzbierało .Pozdrawiam wszystkich bez względu na przynależność Fanklub Niewiadówek czy też Niewiadówki .pl .Chyba że czyjeś zdanie jest przeciw , mojej tu obecności to proszę na PW .DZIĘKUJE.
Jesteś tu mile widziany

-
mariusz724
Bernard napisałem bo ma dość wojen , wojenek i podchodów , Tak jak napisałem Niewiadówki powinny łączyć ludzi a nie dzielić .
mariusz724 pisze:Bernard napisałem bo ma dość wojen , wojenek i podchodów , Tak jak napisałem Niewiadówki powinny łączyć ludzi a nie dzielić .
Masz rację i nie ma co dalej o tym pisać .... chyba już wszystko zastało wypowiedziane i napisane.
Mariusz naklejasy wysłane 
Naklejki odebrane wszystko doszło. Pozdrawiam 
indiana pisze:Naklejki odebrane wszystko doszło. Pozdrawiam
uffff w końcu
Jak kurier to tłumaczył?
Musiałem pojechać osobiście nie wnikałem w temat bo pani w okienku i tak by powiedziała, że nic nie wie
Grunt, że już są i na wiosnę zawitają na przyczepkę. 
-
grzesiek0
A dlaczego do mnie naklejki nie dotarły? 
grzesiek0 pisze:A dlaczego do mnie naklejki nie dotarły?
A numerki to kto poda?
Osobiście dostarczę
-
grzesiek0
grzesiek0 pisze:To poproszę. I jeszcze nr 7 ze 132.
Naklejki 1-4 są mało wychowawcze. Moje chłopaki mogli by wziąść to za bardzo dosłownie.
Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka
Ale to musisz przyjechać i usiąść z grafikiem na 2-3 godzinki
To jest indywidualne zamówienie