Wysłane z mojego HTC U11 life przy użyciu Tapatalka

Murano pisze:Chłopcy żyją, to pewne!

dzin1975 pisze:...a foty żaden nie wrzuci...

cyran'o pisze:Impreza ma troszkę większy rozmach
 .
 .Marta_z_kempingu pisze:Myślę że to raczej tak wygląda
 . Wysiłek intelektualny również męczy.
 . Wysiłek intelektualny również męczy. Nacia pisze:Chłopaki, pozdrowiena z wesela

.
 . 

Dojechaliśmy o 23:00 wykończeni ale zadowoleni na maksa bo wyjazd był super. Dzięki za wspólną zabawę, super czytanki i śmiech aż do pękania zajadów
 Dojechaliśmy o 23:00 wykończeni ale zadowoleni na maksa bo wyjazd był super. Dzięki za wspólną zabawę, super czytanki i śmiech aż do pękania zajadów  Z Wami można iść na koniec świata!
 Z Wami można iść na koniec świata!reflexes pisze:Niestety faktycznie w tym miejscu był bardzo słaby zasięg i ciężko było się dodzwonić do rodziny, a o zasięgu LTE czy chociażby HSDPA można było pomarzyć.
krzysztof_cw pisze:co jakiś czas coś mi się przypomni i śmieje się sam do siebie

reflexes pisze:Pocieszę Was jednak tym, że jest plan żeby takie spotkania wprowadzić na stałe to kalendarza spotkań FKNu. Są już pewne pomysły, pewne deklaracje więc wypatrujcie z niecierpliwością. Uprzedzając pytanie. Tak, być może będziecie mieli bliżej.

reflexes pisze: Z większością widzimy się już niedługo, bo za całe 2 tygodnie
reflexes pisze:W piątek postanowiliśmy też uczcić naszego nowego fanklubowicza i sprezentowaliśmy mu fanklubową odzież.
 Jak to było... pierwsze Panowe - to mały krok dla nas, wielki krok dla FKN'u
 Jak to było... pierwsze Panowe - to mały krok dla nas, wielki krok dla FKN'u 

Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości