W końcu przeszła gruntowne malowanie , pajączki które posiadała zostały zaszpachlowane, a następnie wymalowana najbielszym z białych autorenolaków
 malowana oczywiście natryskowo a nie wałkiem
  malowana oczywiście natryskowo a nie wałkiem  poniżej parę zdjęć mojej budki
poniżej parę zdjęć mojej budki 

Malowanie
 Malowanie malowana oczywiście natryskowo a nie wałkiem
  malowana oczywiście natryskowo a nie wałkiem  poniżej parę zdjęć mojej budki
poniżej parę zdjęć mojej budki 

.Fachowa robota. A te naklejki dodają jej naprawdę uroku.Mam takie same, ale jeszcze nie naklejone.Naprawdę fajnie.Gratuluję i pozdrawiam.
 .Fachowa robota. A te naklejki dodają jej naprawdę uroku.Mam takie same, ale jeszcze nie naklejone.Naprawdę fajnie.Gratuluję i pozdrawiam. :)
:)
 a listwy i tak malowałem także nie robiło mi to różnicy aby je odkleja jedyne co to oświetlenie całe odkręcałem
 a listwy i tak malowałem także nie robiło mi to różnicy aby je odkleja jedyne co to oświetlenie całe odkręcałem  okien nie ściągałem tylko oklejałem:) jeśli chodzi o czas to powiem tak zabrałem się o 9 rano i na wieczór skończyłem nie odchodziłem od budki nawet na 5 min nawet szanowna małżonka mi jedzenie donosiła
 okien nie ściągałem tylko oklejałem:) jeśli chodzi o czas to powiem tak zabrałem się o 9 rano i na wieczór skończyłem nie odchodziłem od budki nawet na 5 min nawet szanowna małżonka mi jedzenie donosiła 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości