.Montaz zajal mi jakies 45 sekund . Niewiem jak to sie zachowa podczas jazdy czy ped powietrza tego nie wyrwie ale zawsze bedzie mozna przykleic na koncach kropelka , ewentualnie wciagnac do srodka sznurek ..
  .Montaz zajal mi jakies 45 sekund . Niewiem jak to sie zachowa podczas jazdy czy ped powietrza tego nie wyrwie ale zawsze bedzie mozna przykleic na koncach kropelka , ewentualnie wciagnac do srodka sznurek ..Pozdr :
MR.MAkarena

.Montaz zajal mi jakies 45 sekund . Niewiem jak to sie zachowa podczas jazdy czy ped powietrza tego nie wyrwie ale zawsze bedzie mozna przykleic na koncach kropelka , ewentualnie wciagnac do srodka sznurek ..
 . Generalnie na chwile obecna wyglada to jak zwykly oryginalny niebieski klin . Dzisiaj podpinam cepke i jade 70 km na dzialke wiec zobacze w trasie czy to nie wypadnie . Jak wypadnie to w poniedzialek wstawie nowy i przykleje konce kropelka ...
 . Generalnie na chwile obecna wyglada to jak zwykly oryginalny niebieski klin . Dzisiaj podpinam cepke i jade 70 km na dzialke wiec zobacze w trasie czy to nie wypadnie . Jak wypadnie to w poniedzialek wstawie nowy i przykleje konce kropelka ...

zastosuje u siebie możesz podać wymiar małej i dużej rurki?????? średnice dokładnie
 zastosuje u siebie możesz podać wymiar małej i dużej rurki?????? średnice dokładnie :):) browara trzeba by postawić za pomysłowość ja stawiam
:):) browara trzeba by postawić za pomysłowość ja stawiam  

Dorabiana byla tylko ta dolna -srednica fi5 . gorna jest oryginalna , ale mysle ze gorna tez by mozna zastapic
 Dorabiana byla tylko ta dolna -srednica fi5 . gorna jest oryginalna , ale mysle ze gorna tez by mozna zastapic  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości