Romlas pisze:GrzegorzBruta pisze:zjesz surową skórę z arbuza
Humor dopisuje, ale wiesz Grzegorz , wątek jest profesjonalny i ktoś gotów spróbować!! Ale by była niespodziajka
Jezeli chodzi o koła to tak ale skóry z arbuza nie polecam próbować
Romlas pisze:GrzegorzBruta pisze:zjesz surową skórę z arbuza
Humor dopisuje, ale wiesz Grzegorz , wątek jest profesjonalny i ktoś gotów spróbować!! Ale by była niespodziajka
dzin1975 pisze:GrzegorzBruta pisze:To tak samo jak z kołami w samochodzie. Założysz z tyłu większe a z przodu mniejsze i masz cały czas z górki Proste
GrzegorzBruta pisze:Romlas pisze:GrzegorzBruta pisze:zjesz surową skórę z arbuza
Humor dopisuje, ale wiesz Grzegorz , wątek jest profesjonalny i ktoś gotów spróbować!! Ale by była niespodziajka
Jezeli chodzi o koła to tak ale skóry z arbuza nie polecam próbować
stachu_gda pisze:Zrób taki, aby po wpasowaniu do zapiekanki z najazdem dał się bez problemu otwierać (z uwzględnieniem niezawadzania o najazd oraz o rączkę kufra manewrowego).
stachu_gda pisze:Hmm ale wtedy zrobisz typowo dla ENKI?
Pytam bo jakby była wersja która by pasowała do zapiekanki, to miałbyś jak sądzę większy zbyt (do standardowej bakisty w zapiekance niestety nie wlezie duża butla).
Jeśli chodzi o zapiekankę - druga rzecz to fajnie jakby był 10cm węższy przy ścianie niż ten oryginalny z enki starego typu. Dlaczego? Aby nie kolidował z kominkiem lodówki POLAR w wersji zapiekanki N126e.
Przerabiałem u siebie te problemy stąd o nich wspominam.
Drednot pisze:Udało mi się odnaleźć wątek w którym jeden forumowicz powiększył bardzo fajnie kufer: http://fanklub-niewiadowek.com/forum/vi ... fer#p62363
IMG00448_640.jpg
A tu przeróbka w podobnej technice u Bartasoka: http://fanklub-niewiadowek.com/forum/vi ... er#p108938
20160320_141917.jpg
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 59 gości