Panowie Murano i Fiacior czytają mi w myślach, robiąc moją przyczepkę marzeń
 Tylko kiedy? Miejmy nadzieję że Monika będzie mogła jak najszybciej cieszyć się tym cackiem. Wałki robią robotę, zasłonki też. Tym bardziej że jak dla mnie ciutkę za sterylnie, ale znając kobiety to wlecą jakieś ozdobniki. Dobra robota chopy
 Tylko kiedy? Miejmy nadzieję że Monika będzie mogła jak najszybciej cieszyć się tym cackiem. Wałki robią robotę, zasłonki też. Tym bardziej że jak dla mnie ciutkę za sterylnie, ale znając kobiety to wlecą jakieś ozdobniki. Dobra robota chopy  
 dzin1975 pisze:Ps. Co dalej?
Murano pisze:dzin1975 pisze:Ps. Co dalej?
???...

.
. 

tapicer (choć coraz mniej się przyjaźnimy bo ceni się jak Kler
 tapicer (choć coraz mniej się przyjaźnimy bo ceni się jak Kler   ) zrobił kawał dobrej roboty!
  ) zrobił kawał dobrej roboty! 

+ Ford Transit 85T260
 + Ford Transit 85T260

+ Ford Transit 85T260
 + Ford Transit 85T260

Nie da rady[emoji3]kubuś pisze:Co prawda jeszcze nie dane mi było z wami gdzieś w terenie pobiesiadować, ale wnioskuję, z tego co piszesz to nieźle się bawicie.
Pani Moniko proponuje zlecić dodatkowe, solidne zamkniecie. Coś jak sztaba. Wiem, ze to troszkę zeszpeci wygląd, ale sen będzie spokojny bo koledzy szykują się, że " przetoczy się cały ogólnopolski"

, dremel, kompresor z bączkiem, żelkot, znowu dremel, bączek, żelkot.... I po 4 takich sesjach efekt był na tyle zadowalający, że można było polerować
 , dremel, kompresor z bączkiem, żelkot, znowu dremel, bączek, żelkot.... I po 4 takich sesjach efekt był na tyle zadowalający, że można było polerować   . Jest extra! Środek odnowiony białym lakierem (ilość uszkodzeń, rys i plam uniemożliwiła pozostawienie go w oryginalnej patynie), komplet okuć po ponownym cynkowaniu, wyczyszczona listwa ozdobna i jest bajka.
 . Jest extra! Środek odnowiony białym lakierem (ilość uszkodzeń, rys i plam uniemożliwiła pozostawienie go w oryginalnej patynie), komplet okuć po ponownym cynkowaniu, wyczyszczona listwa ozdobna i jest bajka.  

....dwa pytanka , włączaliście już lodówkę ...jak pracuje ?
 ....dwa pytanka , włączaliście już lodówkę ...jak pracuje ?Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości