najlepszy aktor pierwszoplanowy,
najlepszy aktor drugoplanowy,
najlepsza muzyka filmowa,
najlepszy reżyser,
najlepsza scenografia,
resztę kategorii proszę dopisywać metodą kopiuj-wklej.

The best of 2020 by MCR.

Team
 Team
Lukasz_b20 pisze:Fajny film! Kawał roboty ale efekt jest. Szczególnie lakier mi się podoba.
 tosz to oryginalny laminat, oj oj chyba nie czytałeś całego wątku
  tosz to oryginalny laminat, oj oj chyba nie czytałeś całego wątku   , siadaj dwója
, siadaj dwója 

dzin1975 pisze:Ale za podkład muzyczny to bym zabił montażyste
Powinno być- To był maj, pachniała saska kępa...

i szelestem kamyków przy kręceniu na zewnątrz (Monika taki film ma
  i szelestem kamyków przy kręceniu na zewnątrz (Monika taki film ma  ).
 ).
 a potem napijemy kawki
  a potem napijemy kawki 
 .
. 
   .
 .To jest FKN tu sie nie tworzy podziałów, tutaj tolerują nawet mnie.jacek45 pisze:procencie firmie MCR nie dorównam.Wg mnie na przyszłych zlotach trzeba będzie powyznaczać sektory nie tylko dla posiadaczy Webasto jak ktoś
proponował ale i dla tych po remoncie w MCR

Powinnam była pochwalić się od razu- jeszcze wczoraj, ale tak mi się trzęsły ręce z wrażenia, że nie mogłam pisać
  Powinnam była pochwalić się od razu- jeszcze wczoraj, ale tak mi się trzęsły ręce z wrażenia, że nie mogłam pisać   Raz, że w końcu mam swoją wymarzoną przyczepkę, a dwa to podróż- prowadził mój mąż, który był mocno wyluzowany i twierdził, że nie widzi żadnych problemów w ciągnięciu przyczepy, a ja jako pasażer prawie umarłam ze strachu (pierwszy raz jechałam z „ogonkiem”)
 Raz, że w końcu mam swoją wymarzoną przyczepkę, a dwa to podróż- prowadził mój mąż, który był mocno wyluzowany i twierdził, że nie widzi żadnych problemów w ciągnięciu przyczepy, a ja jako pasażer prawie umarłam ze strachu (pierwszy raz jechałam z „ogonkiem”) Zaparkowaliśmy pod moim balkonem, więc  cały czas ktoś w niej siedzi i podziwia
  Zaparkowaliśmy pod moim balkonem, więc  cały czas ktoś w niej siedzi i podziwia   Cudeńko
  Cudeńko  Koronawirus popsuł nam plany, ale mam zamiar zrobić sobie „majówkę” na podwórku
   Koronawirus popsuł nam plany, ale mam zamiar zrobić sobie „majówkę” na podwórku   Jeszcze w niej nie spaliśmy, bo wczoraj wieczorem musiałam jeszcze trochę popracować, ale dziś zaczyna się weekend, więc planujemy wypróbować Majóweczkę
  Jeszcze w niej nie spaliśmy, bo wczoraj wieczorem musiałam jeszcze trochę popracować, ale dziś zaczyna się weekend, więc planujemy wypróbować Majóweczkę   
  Zaraz idę posiedzieć na schodkach balkonowych, żeby nacieszyć oczy moim domkiem
  Zaraz idę posiedzieć na schodkach balkonowych, żeby nacieszyć oczy moim domkiem    

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości