Z tego co tu czytałem to każdy ma jakieś swoje preferencje, wiadomo. że oponka musi wytrzymać określoną nośność i to jest podstawa. Zastanawiam się nad Dębica Passio 2 165/70R13 79T. Jak myślicie wytrzyma
 Z tego co tu czytałem to każdy ma jakieś swoje preferencje, wiadomo. że oponka musi wytrzymać określoną nośność i to jest podstawa. Zastanawiam się nad Dębica Passio 2 165/70R13 79T. Jak myślicie wytrzyma 

Jaki balsam polecacie
 Jaki balsam polecacie  

Remont mój przeciągnął się nieco, już teraz z górki będzie, ale tak konkretnie to co zrobiłem???
 Remont mój przeciągnął się nieco, już teraz z górki będzie, ale tak konkretnie to co zrobiłem???

mesio pisze:
Za tydzień zlot w Suchedniowie codziennie robię przy budce co mogę aby tylko zdążyć

mesio pisze:Środek, ściany: niestety pojawiły się problemy, kupiłem ekrany Alufox, jak się okazało producent zmienił technologię i folia odchodzi od pianki, bez problemu zwróciłem ale nadal szukam coś odpowiedniego i nie mogę nic trafić

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości