Lukasz_b20 pisze:Honzik pisze:Witam. Dzięki wielkie. Gniazdek mam 3 na ściankach schowków po prawej i lewej stronie i jedno na tylnej części pod oknem "sypialni. Natomiast 4 gniazda są wewnątrz schowka obok całej rozdzielni aby podłączyć lodówkę, czajnik etc. Postaram się zrobić fotkę. Mam zamiar dołożyć jeszcze przetwornicę napięcia 500W z pełną sinusoidą tak na wszelki wypadek gdyby był potrzebny prąd np. do laptopa. W planach mam zamiar zrobić przyłącz na przyszłość pod panel solarny o mocy 100W. Szukam parametrów rozstawu śrub mocowania ramy o wymiarach ok 100cmx60cm solara aby zrobić podstawę do podłączenia. Pozdrawiam
Polecam Ci takie rozwiązanie jak zrobiłem u siebie. Wszelkie kable pod nogami w przypadku czajnika kompletnie sie nie sprawdzają a pewnie wodę planujesz gotować.
Good idea

Solar powędruje na drugi rok no chyba, że babcia odpali coś  "dużego" na kolędę bo święta się zbliżają.
 Solar powędruje na drugi rok no chyba, że babcia odpali coś  "dużego" na kolędę bo święta się zbliżają.  
 Moja była obiektem żartów, a może nadal jest
  Moja była obiektem żartów, a może nadal jest