Akumulator żelowy 70A już kupiłem i to na razie musi mi starczyć.TV jakiś 9 cali też wystarczy żeby teleexpres obejrzeć .

,poczytałem,tylko tam wszystkich 19-21 cali TV interesują a ja malutki bym chciał
 ,poczytałem,tylko tam wszystkich 19-21 cali TV interesują a ja malutki bym chciał   

zrobiłem dodatkową półkę na blacie kuchennym,obsadziłem obudowę Trumy,wykończyłem taśma na żelazko wszystkie płyty,wkręciłem drzwiczki od szafki wysokiej,robiłem zdjęcia na bieżąco i mi bateria w telefonie padła jak skończyłem to obklejanie
 zrobiłem dodatkową półkę na blacie kuchennym,obsadziłem obudowę Trumy,wykończyłem taśma na żelazko wszystkie płyty,wkręciłem drzwiczki od szafki wysokiej,robiłem zdjęcia na bieżąco i mi bateria w telefonie padła jak skończyłem to obklejanie  

stico80 pisze:Lubię jak ludzie coś robią z pasją i tak żeby im się właśnie podobało a nie "bo tak wypada"
Każda przyczepa powinna wyrażać swojego właściciela i być "jedyna taka"
Powodzenia w dalszych pracach

nie chciałem na srebrno ocynkowane tylko na złoto efekt oceńcie sami
 nie chciałem na srebrno ocynkowane tylko na złoto efekt oceńcie sami  

Budyń pisze: ,w przyszłości trzeba bedzie ten duży kufer zakupić bo ten stanowczo za mały jest.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości