Budyń pisze:Super to wygląda,obudowę od Carvera malowałeś proszkowo?co do ogrzewania bez wyprowadzonego kominka nad dach to nie tak do końca fajnie,tez miałem takie zastosować jak Ty pod podłogę ale poczytałem i zrezygnowałem z niego i wyprowadziłem kominek na dachu,teraz jak widzę i czuję co się z niego wydobywa decyzji podjętej nie żałuję i jestem wdzięczny wszystkim nie tylko na tym forum co mnie od pierwotnej decyzji odciągnęli,w przedsionku na pewno nie będzie wesoło z tymi spalinami .
Witam.Tak obudowę do mojego ogrzewania malowałem proszkowo.Co do kominka w podłodze rozmawiałem z ludźmi którzy maja takie rozwiązanie i bardzo sobie chwalą i nie mają z nim żadnych problemów o których ty piszesz.Chcę spróbować zobaczymy,zawsze mogę przerobić poza tym ktoś w końcu wymyślił to ten rodzaj ogrzewania i wydaje mi się że powinien się sprawdzić.Bardziej obawiał by się czy mi rama nie będzie korodowała koło kominka muszę mieć to pod kontrolą.Pozdrawiam

Potem chciałem puścić dwie nitki jedna do kuchenki i do lodówki,druga do ogrzewania co zastosować miedz czy przewody Faro co polecacie?Potem jak te przewody połączyć z tym wielo zaworem?.Przy lodówce i kuchence chciałem zastosować takie zawory
jak połączyć lodówkę i kuchenkę z tymi zaworami na wyjściach z lodówki i kuchenki są wyjścia na opaski,zastosować giętkie węże?Co waszym zdaniem będzie najlepsze,najmniej kosztowne i najbardziej wygodne.Pozdrawiam