Sprzedający zapewniał że podłoga jest sucha, ale wykładziny nie pozwolił odkręcić. Dałem się zrobić jak małe dziecko. Zwrócić nie mogę...
 Sprzedający zapewniał że podłoga jest sucha, ale wykładziny nie pozwolił odkręcić. Dałem się zrobić jak małe dziecko. Zwrócić nie mogę...W związku z tym czeka mnie remont. Najpierw lektura tematów z działu. Ma ktoś jakieś rady dla początkującego?
 Sprzedający zapewniał że podłoga jest sucha, ale wykładziny nie pozwolił odkręcić. Dałem się zrobić jak małe dziecko. Zwrócić nie mogę...

dzin1975 pisze:Przemia,gdzie kupiłes przyczepke? okolice krakowa,dosyc bliskie? a remont w 2012 poparty fakturą?
 Właśnie kończę remont mojej cepki. Mogę podpowiedzieć i pokazać co i jak. Drogi przez mękę prawie koniec.
  Właśnie kończę remont mojej cepki. Mogę podpowiedzieć i pokazać co i jak. Drogi przez mękę prawie koniec.  
 Teraz każda pomoc jest na wagę złota.
 Teraz każda pomoc jest na wagę złota. 

przemia pisze:Powie mi ktoś czy lodówka na gaz może być używana w trakcie jazdy?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości