Mój remont, moja praca, moje pomysły KAROLUS N126n
-
Re: Mój remont, moja praca, moje pomysły KAROLUS N126n
Nie myślałeś żeby ta czarną ramkę prysnąć jakimś lakierem do plastiku np. na biało?
BobBudowniczy pisze:Nie myślałeś żeby ta czarną ramkę prysnąć jakimś lakierem do plastiku np. na biało?
Hmm... Myślałem, nawet żeby wyczyścić do gołego aluminium... Ale jest proszkowo pomalowana, a czarny ten ciemny mi nawet nie przeszkadza...
Dobrze że klapy białe... Nie musiałem ich rozbierać...
Brak budki..... rozglądam się....
Ale namiot jest
Ale namiot jest

-
Prześlij ją do mnie to Ci bzykne na biało czy tam w innych kolorach jakbyś chciał. (Za Free)
Jak juz założona to ściągał nie będę. Ale dzięki za chęci. ..
pozdrawiam
pozdrawiam
Ale namiot jest
Ale namiot jest

Nabyłem troszkę nowszy przedsionek - Łódź ul.Deca. Powiem tak - w porównaniu do oryginału to niebo i ziemia. Cena powala, ale naprawdę jest super.
No i dziś wmontowałem sobie podłączenie prysznica. Mając bojler Trumy a wcześniej kalecząc z podgrzewaniem wody rozwiązanie było bardzo zasadne.
Po montażu i próbie nawet bardzo zasadne. Dla tych co mają ciepła wodę rewelacja.
No i dziś wmontowałem sobie podłączenie prysznica. Mając bojler Trumy a wcześniej kalecząc z podgrzewaniem wody rozwiązanie było bardzo zasadne.
Po montażu i próbie nawet bardzo zasadne. Dla tych co mają ciepła wodę rewelacja.
Ale namiot jest
Ale namiot jest

Za chwle twoja przyczepa nie będzie przypominać niewiadówki 

Karolus pisze:Nabyłem troszkę nowszy przedsionek - Łódź ul.Deca. Powiem tak - w porównaniu do oryginału to niebo i ziemia. Cena powala, ale naprawdę jest super.
Dobrze wiedzieć. Też się przymierzam do tego zakupu. Cena - tak jak piszesz - dość boli, ale Twój post mnie utwierdził w zamiarze. Swoją drogą - dużo to cięższe od oryginału?
Suzuki Jimny + N126E
arhuku pisze:Karolus pisze:Nabyłem troszkę nowszy przedsionek - Łódź ul.Deca. Powiem tak - w porównaniu do oryginału to niebo i ziemia. Cena powala, ale naprawdę jest super.
Dobrze wiedzieć. Też się przymierzam do tego zakupu. Cena - tak jak piszesz - dość boli, ale Twój post mnie utwierdził w zamiarze. Swoją drogą - dużo to cięższe od oryginału?
Na pewno stelaż trochę cięższy. Ale sam przedsionek lżejszy. .. wiec chyba waga wszystkiego taka sama...
co do ceny to ja kupiłem z olx dwa razy użyty wiec cena była trochę niższa a stan naprawdę jak nowy. ..
Marku, Niewiadówka zawsze będzie Niewiadówka...
Ale namiot jest
Ale namiot jest

Dzisiaj troszkę jak i parę dni wcześniej kręcę, montuję, ulepszam...
Założony AKS... Oraz LPG... Zatankowane do pełna
Relacja w późniejszym terminie....
Założony AKS... Oraz LPG... Zatankowane do pełna

Relacja w późniejszym terminie....
Ale namiot jest
Ale namiot jest

- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
A dlaczego ten wielozawór jest bez osłony?
kooba pisze:A dlaczego ten wielozawór jest bez osłony?
Bo właściciel tak sobie zażyczył.
Poza tym osłona to kolejne cm szerokości... Niektórzy mają butle wielkości jajka to i osłona im wejdzie

Ale namiot jest
Ale namiot jest

- robert
- Administrator
Hmmmm muszę z Wami pogadać o butli LPG...
Tak na poważnie.
Już od Bieszczad Kuba zasiał niepokój a teraz Karol dowalił.....
Tak na poważnie.
Już od Bieszczad Kuba zasiał niepokój a teraz Karol dowalił.....
Robert
Brak pasji jest pewnym rodzajem kalectwa
502 43 46 44
Wątek remontowy
A nowy domek już tuż, tuż....
Brak pasji jest pewnym rodzajem kalectwa
502 43 46 44
Wątek remontowy
A nowy domek już tuż, tuż....

Jak nie wszyscy może wiedzą wyruszając na Zlot do Sielpii moja cepka uległa w pewnym stopniu zniszczeniu. Odkrecone kolo narobiło spustoszenia w postaci zniszczonych mebli uszkodzonego bojlera Trumy jak również lodówki. Nie mówiąc już o obszernym uszkodzeniu laminatu. Moja podróż przyczepa skończyła się na szczęście blisko domu wiec jednym z plusów było to ze po zakręconiu koła odstawiłam ja na podwórko. Ciekawym jest ze koła szukałem po uszkodzeniu około 2-3h dziś po przyjeździe z Sielpii kolejna godzinę-Alu koła nie znalazłem. ..
pozniej zabrałem się za demontaż tego czegoś co zostalo-a uwierzcie mi ze nie wiele....
No cóż biorę się ostro do roboty. Od piątku upalne lato a weekend 10-12.06 tez chcielibyśmy spędzić w Bieszczadach....
Jak to mówią dobrze ze nam się nic nie stało a ręce zdrowe do roboty i naprawy uszkodzeń. ..
Relacja na bieżąco ..
pozniej zabrałem się za demontaż tego czegoś co zostalo-a uwierzcie mi ze nie wiele....
No cóż biorę się ostro do roboty. Od piątku upalne lato a weekend 10-12.06 tez chcielibyśmy spędzić w Bieszczadach....
Jak to mówią dobrze ze nam się nic nie stało a ręce zdrowe do roboty i naprawy uszkodzeń. ..
Relacja na bieżąco ..
Ale namiot jest
Ale namiot jest

KAROLUS wierzymy, że jednak uda się Wam doprowadzić enkę do stanu używalności.. współczujemy
Audi A4 B6 + N126N
O ja pierdziu