"Przyczepy Niewiadów to nie stan posiadania, to stan umysłu. Bo jak inaczej wytłumaczyć, że jak człowiek wjeżdża na pole kempingowe i widzi zachodnie przyczepy za kupę kasy, luksusowe i nie czuje, że czas na zmiany". Marek
Myślałem nad glazurą... He, a tak serio, to jeszcze nie wiem. Na razie to siedzę w niej i widzę że wróciłem do punktu wyjścia, tak jakby....ale pomyślę, pomyślę...
CONFEX, ogarnij skorupe z zewnątrz i tak jak CornBlumenBlau pisze, materac do środka i jadymy na zlot. My daliśmy radę we wrześniu, to wy dacie radę w czerwcu
OCZYTeam Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
Dla Ciebie komuna, dla mnie klimat Ten materiał czerwony, fakt przytłaczający jest w tak małym wnętrzu. Ale meble chyba dość ładnie zachowane, podreperowałbym i zostawił mebelki w oryginale.
Dla mnie też klimat nie mówię że brzydkie, ale w tej wersji zrobię ciut jaśniej. Co do mebli to lepsze były w poprzedniej, które zostawiłem, a raczej to co się nadawało i coś z tych 2 zestawów zrobię...
Samogoon powiedzmy że się opłacało dostałem tyle ile chciałem + to to co teraz straszy więc chyba tak napewno więcej dostałem jak włożyłem, ale czy praca się zwóci? Hmmm tylko wtedy jak ją zobaczę za 15 lat powiedzmy i nadal będzie w jednym kawałku. Wtedy będzie pełnia radości.