Mam też pytanie dotyczące laminowania. W jednym miejscu pod listwą ozdobną na suficie czuję wilgoć. Leży obecnie na dachu śnieg (to znaczy rano jeszcz był
 ). Chciałbym od wewnątrz naprawić to matą + żywicą poliestrową. Rozumiem, że nakładam najpierw sama żywicę, potem matę a na to żywicę z utwardzaczem? Czy żywica z utwardzaczem na to mata i znów żywica z utwardzaczem? Co z temperaturą otoczenia? Chciałbym zrobić to jak najszybciej (nie wnikając z jakiego względu). Czy w związku z tym wystarczy ogrzać wnętrze przyczepki do tych
 ). Chciałbym od wewnątrz naprawić to matą + żywicą poliestrową. Rozumiem, że nakładam najpierw sama żywicę, potem matę a na to żywicę z utwardzaczem? Czy żywica z utwardzaczem na to mata i znów żywica z utwardzaczem? Co z temperaturą otoczenia? Chciałbym zrobić to jak najszybciej (nie wnikając z jakiego względu). Czy w związku z tym wystarczy ogrzać wnętrze przyczepki do tych 18-20 C ?
Jak sprawdzić szczelności innych miejsc? Głownie chodzi mi o uszczelki okien bocznych i drzwi. Obecnie nie zauważyłem, aby przeciekały podczas opadów śniegu i roztopów.
Pozdrawiam,
Nikos