Była/jest oryginalna, czy też był to jedyny sposób żeby móc ją zarejestrować/przerejestrować...
  Była/jest oryginalna, czy też był to jedyny sposób żeby móc ją zarejestrować/przerejestrować...  
 Tak naprawdę to Twoja decyzja czy zachowujesz dyskusyjną oryginalność, chociaż z zewnątrz ( bo z tego co planujesz to wewnątrz szykuje się rewolucja ), czy też unowocześniasz ją "pod siebie" .
Nie chcąc ingerować zbytnio w skorupę ja wybrałbym opcję proponowaną przez kolegę i dołożyłbym ewentualnie podwieszane przeciwmgielne i cofania ( jak w maluchu ). Zachowasz przy tym styl i oryginalne ( chyba ) trójkąty ostrzegawcze.
Stosując zaproponowaną przez siebie wersję spełnisz co prawda własne oczekiwania ale będziesz raczej musiał zlikwidować trójkąty, bo lampy będą z nimi kolidować

Dla mnie żółta blacha = idziemy w oryginał lub to co było dostępne w epoce. Bez problemu można założyć przeciwmgłowe i cofania rodem z tamtych czasów. A za to jak świecą. Chcesz jeszcze lepiej, załóż "żarówki" LED. Zerknij na tył mojego wieloryba:
 Dla mnie żółta blacha = idziemy w oryginał lub to co było dostępne w epoce. Bez problemu można założyć przeciwmgłowe i cofania rodem z tamtych czasów. A za to jak świecą. Chcesz jeszcze lepiej, załóż "żarówki" LED. Zerknij na tył mojego wieloryba: