Miron EZD pisze:Jak wspomniałem wcześniej, przyczepa została pomalowana.
Lakier się utwardził, przyczepa wróciła do domu.
Czas pokazać efekt. Na zdjęciu jest jeszcze przed polerką, którą wykonałem wczoraj,
niestety deszcz pokrzyżował plany aby zrobić zdjęcie po polerowaniu.
Muszę przyznać, że jest trochę inna od większości przyczep fanklubowych
Panie, Panowie, oto ona:
pink 126.jpg
Do tego dojdzie jeszcze alufelga pomalowana na biało oraz zderzak, który wykonałem także w białym kolorze.
Jak zwykł mawiać mój Konkubent: ''czy to prawdziwe życie, czy to tylko morze Fantyyyyyy?'' (Is this the real life? Is this just fantasy?)
Wow Na widok tego koloru aż podskoczyłam na krześle i zaklaskałam, takie to ekscytujące Czyli nie będę pierwszą osobą z różową przyczepą? Miałam nawet ten sam pomysł na biały dach/klapę kufra i uszczelki (teraz będzie, że skopiowałam, buuuuuu). Biel złamana ''grzejnikowa''+ może ciemny turkus w przetłoczenia po bokach. I ogólnie bajery, lasery, neony i kula disco Niestety przede mną droga, która wydaje się być bez końca - mimo wszystko usiłuję wierzyć, że mi wyjdzie. Oby nie bokiem
Może czegoś nie doczytałam z tych emocji... Musisz mi koniecznie zdradzić producenta albo chociaż odcień tej farby - bardzo ''wyrafinowany'', właśnie o coś takiego mi chodziło. Czyżby to była Sigma RAL 3014/3015? W różu nie ma za wiele do wyboru...
Wyposażenie wnętrza również bardzo imponujące, jak w domu! W jaki sposób zasilasz te wszystkie sprzęty?
Ja też się piszę do ''kolorowych''! U mnie będzie nawet jakaś tęcza, tylko że wewnątrz. Oko będzie musiał stać pośrodku tej ''kanapki'' cobyśmy się nie ''zlali''
Pozdrawiam
PS.: Oko, Wielki Jutuberzu, gdzie jest mój mail?