Czy może mi ktoś podpowiedzieć i polecić jakieś sympatyczny kemping w okolicach Augustowa.
Wybieram się z 3 letnim dzieckiem więc przydadzą się jakieś podstawowe warunki (łazienki, natryski).
życzę wszystkim słońca

pozdrawiam

super (za 3 dni 2 dorosłych
 super (za 3 dni 2 dorosłych   +dzieci 3-5 lat zapłaciliśmy 70zł). Nie jest to jakieś duże pole i raczej jest przeznaczone na namioty i spływy kajakowe lecz atmosfera jest rodzinna i bezpieczna. Do dyspozycji masz 4 prysznice, dwie toalety, bar z browarkiem i jedzonkiem, plażę z łagodnym zejściem (dno takie jeziorowe żwirek i muszelki
 +dzieci 3-5 lat zapłaciliśmy 70zł). Nie jest to jakieś duże pole i raczej jest przeznaczone na namioty i spływy kajakowe lecz atmosfera jest rodzinna i bezpieczna. Do dyspozycji masz 4 prysznice, dwie toalety, bar z browarkiem i jedzonkiem, plażę z łagodnym zejściem (dno takie jeziorowe żwirek i muszelki  ), jest  także piaskownica i wypożyczalnia kajaków. Nie jest to jakieś duże pole i dla mnie to jest największą zaletą, standard też jest zadowalający za taką cenę (marmurów  brak) a i obsługa miła. Bez problemu przyłączysz się do 220v - musisz mieć tylko własny przedłużacz. Jeździłem tam z dziećmi gdy Staś miał rok a Martusia 3 także nie jest źle.
 ), jest  także piaskownica i wypożyczalnia kajaków. Nie jest to jakieś duże pole i dla mnie to jest największą zaletą, standard też jest zadowalający za taką cenę (marmurów  brak) a i obsługa miła. Bez problemu przyłączysz się do 220v - musisz mieć tylko własny przedłużacz. Jeździłem tam z dziećmi gdy Staś miał rok a Martusia 3 także nie jest źle. ). Weekendowy wypadzik udał się w 150% pomimo tego że pogoda w sobotę była w kratkę i przez cały czas dokuczały nam wszechobecne komary
 ). Weekendowy wypadzik udał się w 150% pomimo tego że pogoda w sobotę była w kratkę i przez cały czas dokuczały nam wszechobecne komary   . Na polu byliśmy pierwsi i to my otworzyliśmy tam tegoroczny sezon
 . Na polu byliśmy pierwsi i to my otworzyliśmy tam tegoroczny sezon  
   , w zasadzie oprócz wędkarzy to byliśmy sami.
, w zasadzie oprócz wędkarzy to byliśmy sami.  

świetlica nie przetrwała tej zimy - sprawcą był zapewne śnieg :
  świetlica nie przetrwała tej zimy - sprawcą był zapewne śnieg :  

- fakt żę poszła cała podpałka do grilla
  - fakt żę poszła cała podpałka do grilla 

. Jedziesz sporo taką drogą, po lewej mijasz leśniczówkę (jest tam bar i sklep z chlebem za 3zł
 . Jedziesz sporo taką drogą, po lewej mijasz leśniczówkę (jest tam bar i sklep z chlebem za 3zł   ). Jedziesz dalej prosto aż po lewej zobaczysz znowu znaki (sirocco,kajaki,sauna) i tam skręcasz w lewo. Po drodze mijasz liczne pola namiotowe (leśne) i jedziesz aż do końca tej drogi. Jak dojedziesz do rozwidlenia gdzie po lewej będą stały domki to właśnie będziesz na miejscu. Skręć delikatnie w lewo, zaparkuj zestaw i idź na pole do baru aby się dogadać do miejsca postoju. Napisz kiedy się tam wybieracie bo i ja nabrałem strasznego apetytu, zwłaszcza że Justyna będzie miała wolne
 ). Jedziesz dalej prosto aż po lewej zobaczysz znowu znaki (sirocco,kajaki,sauna) i tam skręcasz w lewo. Po drodze mijasz liczne pola namiotowe (leśne) i jedziesz aż do końca tej drogi. Jak dojedziesz do rozwidlenia gdzie po lewej będą stały domki to właśnie będziesz na miejscu. Skręć delikatnie w lewo, zaparkuj zestaw i idź na pole do baru aby się dogadać do miejsca postoju. Napisz kiedy się tam wybieracie bo i ja nabrałem strasznego apetytu, zwłaszcza że Justyna będzie miała wolne  . Weekend odpada bo mamy wesele, ale w środę po pracy dało by się wyskoczyć
. Weekend odpada bo mamy wesele, ale w środę po pracy dało by się wyskoczyć   i  posiedzieć do piątkowego wieczora. Przedłużacz weż raczej długi - kiedyś starczał typowy ogodowy ,ale teraz jak zawaliła się ta świetlica to nie wiem. Jak coś to masz nr.telefonu do właścicieli to ci dokładnie powiedzą (87) 643 00 84 i  kom. 603 70 95 70. I jakbyś  miał jeszcze jakieś pytania czy problem z dojazdem to mój tel. 504 373 591.
  i  posiedzieć do piątkowego wieczora. Przedłużacz weż raczej długi - kiedyś starczał typowy ogodowy ,ale teraz jak zawaliła się ta świetlica to nie wiem. Jak coś to masz nr.telefonu do właścicieli to ci dokładnie powiedzą (87) 643 00 84 i  kom. 603 70 95 70. I jakbyś  miał jeszcze jakieś pytania czy problem z dojazdem to mój tel. 504 373 591.
 -tylko jutro mam wolne, a tak to do soboty praca i praca
  -tylko jutro mam wolne, a tak to do soboty praca i praca   .
 . Miejscowość Danowskie, kemping "W zatoce".
 Miejscowość Danowskie, kemping "W zatoce".

ale tym razem na te pole co polecał kolega szary11 . Mam urlop więc zabieram ze sobą dzieciaki i będę miał egzamin z tatusiowania
  ale tym razem na te pole co polecał kolega szary11 . Mam urlop więc zabieram ze sobą dzieciaki i będę miał egzamin z tatusiowania   (Justyna tylko na weekendy
 (Justyna tylko na weekendy  
   ). Planuję wyjazd na 20-21 lipca - w następny weekend zawita do mnie brat z Pyrzyc (z rodziną) więc będzie się działo
 ). Planuję wyjazd na 20-21 lipca - w następny weekend zawita do mnie brat z Pyrzyc (z rodziną) więc będzie się działo  ...
 ... )i jeszcze nie widzę opłaty za automobil czyli rozumiem,że za free
  )i jeszcze nie widzę opłaty za automobil czyli rozumiem,że za free  

- ja mam w planach pobyt do końca lipca  z ew. namiotowym wypadem na weekendowy spocik w Warce
 - ja mam w planach pobyt do końca lipca  z ew. namiotowym wypadem na weekendowy spocik w Warce  .
 . - obiady oczywiście sporadycznie bo Tomuro na zlocie w Borkach  wpędził mnie w ogromne kompleksy jeżeli chodzi o kulinaria
 - obiady oczywiście sporadycznie bo Tomuro na zlocie w Borkach  wpędził mnie w ogromne kompleksy jeżeli chodzi o kulinaria    i muszę się troszkę podszkolić
 i muszę się troszkę podszkolić  . Mam nadzieję że dzieciaki będą wyrozumiałe
 . Mam nadzieję że dzieciaki będą wyrozumiałe   

i jakoś tak po wielu przemyśleniach z 5 miesięcznym dzieckiem nie wskazany jest pobyt pod namiotem...4 letni syn na pewno dałby sobie radę.Jednak w przyczepce jest jakoś bezpieczniej,możliwość dogrzania się czy nawet rozprostowania kości w razie niepogody...chyba,że dorwę w niedługim czasie Niewiadkę to kto wie,kto wie
  i jakoś tak po wielu przemyśleniach z 5 miesięcznym dzieckiem nie wskazany jest pobyt pod namiotem...4 letni syn na pewno dałby sobie radę.Jednak w przyczepce jest jakoś bezpieczniej,możliwość dogrzania się czy nawet rozprostowania kości w razie niepogody...chyba,że dorwę w niedługim czasie Niewiadkę to kto wie,kto wie 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości