z nudów wyremontujesz swoją skorupkę...
Remoncik N126E 1980. MACIEKWAWA
Re: Remoncik N126E 1980. MACIEKWAWA
Maciej wpadnij do mnie ,podpowiem Ci co i jak...
Jak jeździłem swoją do niewiadowa do serwisu to widziałem tam dwie N126, które od nowa urządzali wewnątrz. Sądząc jednak z ceny jaką zapłaciłem nie opłaca Ci się u nich tego robić. Niedaleko fabryki w Niewiadowie jest firma zajmująca się sprzedażą akcesorii do przyczep i chyba remontami. Nazwa to coś na D (chyba od Darka). Jak jedziesz z fabryki w stronę Ujazdu to po prawej po zjeździe z górki jest ich niebieska reklama.
Pozdrawiam,
Petek
Petek
-
maciekwawa
- Kontaktowanie:
Dobra to pomożeie mi robić i może sam cos wymyśle:)
to zaczniemy od tego że potrzebuje kogoś kto mi sprawdzi czy mam krzywą oś bo nie wiem ale coś krzywo ona stoi, i ewentualnie kogos kto jest w stanie załatwic ją za jakieś normalne pieniądze i ją wymienić. czy to jest duzy problem z wymiana?
Gdzie kupic materiał na sciany i sufit? i czym to przykleić? czy ktoś by mi pomógł z tym? zaznaczam że ja mam dwie lewe ręce:)
to zaczniemy od tego że potrzebuje kogoś kto mi sprawdzi czy mam krzywą oś bo nie wiem ale coś krzywo ona stoi, i ewentualnie kogos kto jest w stanie załatwic ją za jakieś normalne pieniądze i ją wymienić. czy to jest duzy problem z wymiana?
Gdzie kupic materiał na sciany i sufit? i czym to przykleić? czy ktoś by mi pomógł z tym? zaznaczam że ja mam dwie lewe ręce:)
Maciekwawa materiały na sufit najlepiej kupić w obi lub castoramie. Jeśli przyczepa zostaje na stałe proponuje zainwestować w troszkę grubszą wykładzinę. Jeśli chodzi o klej osobiście polecam klej montażowy firmy Soundal. 11 zł za tubkę kleju ale naprawdę jest bardzo mocny. Mi wystarczyło 8 tubek kleju.

Berlingo 1.9D + N126b

Ja kupilem najtansza wykladzine - ciut grubsza lepiej by izolowala ale juz zostanie jak jest. Grzejnik daje rade wiec jest oki
Polecam troszke grubsza tylko gorzej bedzie sie kleic
N-126N 88' + Citroen Berlingo 1.9d