Ja też dwie nowe ksywki przywiozłem - Durczok i Rzeźnik
 .
 .

Dziękujemy za miłe przyjęcie i atmosferę, w przyszłym roku na pewno zabierzemy córcie. Było super! dawno nie mieliśmy tak udanego, przyjemnego i spędzonego w tak miłym towarzystwie urlopu
  Dziękujemy za miłe przyjęcie i atmosferę, w przyszłym roku na pewno zabierzemy córcie. Było super! dawno nie mieliśmy tak udanego, przyjemnego i spędzonego w tak miłym towarzystwie urlopu  oby takich spotkań było wiele. Pozdrawiamy i czekamy na fotoreportaże. Magda i Marcin
 oby takich spotkań było wiele. Pozdrawiamy i czekamy na fotoreportaże. Magda i Marcin jedną nawet zostawiliśmy sobie na pamiątkę - będzie co licytować za rok...
 jedną nawet zostawiliśmy sobie na pamiątkę - będzie co licytować za rok... 

to wszystko się zaczęło. Spokojnie, kameralnie w przyjaznej atmosferze zawieraliśmy nowe i odświeżyliśmy stare znajomości. Frekwencja zlotu była wręcz zaskakująca
 to wszystko się zaczęło. Spokojnie, kameralnie w przyjaznej atmosferze zawieraliśmy nowe i odświeżyliśmy stare znajomości. Frekwencja zlotu była wręcz zaskakująca  - to pozwala wierzyć w ludzi szczerych i pogodnych duchem. Moc atrakcji zapewnionych przez organizatorów nie miała końca więc składam na ich ręce szczere podziękowania.
  - to pozwala wierzyć w ludzi szczerych i pogodnych duchem. Moc atrakcji zapewnionych przez organizatorów nie miała końca więc składam na ich ręce szczere podziękowania. , zdobyłem nawet jedno trofeum
 , zdobyłem nawet jedno trofeum   

i nawet dzieciaki odkryły skarb
 i nawet dzieciaki odkryły skarb  ( sprawa jest rozwojowa i na następnym zlocie będzie podobne przedsięwzięcie dla myśliwych mężczyzn
 ( sprawa jest rozwojowa i na następnym zlocie będzie podobne przedsięwzięcie dla myśliwych mężczyzn  )
 ) 

Depeche pisze:Bigl te kąpiele, których zażywaliśmy były za każdym razem wręcz w pełnym słońcu jak na Casablance
raz po ciemku ledwo co ręcznik na brzegu znalazłem, a raz mi go wywiało 30 metrów w stronę pijalki

do domu.
 do domu.  , za miłe przyjęcie nowicjuszy, wszelaką pomoc, wskazówki i dobre rady oraz dużo śmiechu
 , za miłe przyjęcie nowicjuszy, wszelaką pomoc, wskazówki i dobre rady oraz dużo śmiechu 

Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości