Naskrobane Tapatalk'iem.

Robcio pisze:Przez te 'przygotowania' do zlotu zapomnialem napisac... adaptery oczywiscie gotowe, zdaje sie, ze wszyscy odbiora je na zlocie. Do zobaczenia
Naskrobane Tapatalk'iem.
 , do zobaczenia.
 , do zobaczenia.tomtoy pisze:Robcio pisze:Przez te 'przygotowania' do zlotu zapomnialem napisac... adaptery oczywiscie gotowe, zdaje sie, ze wszyscy odbiora je na zlocie. Do zobaczenia
Naskrobane Tapatalk'iem.
To super, będę Cię jutro szukał jak tylko przyjadę bo nie mam żadnych podpór z przodu i ciężko będzie się rozbić tylko na kole manewrowym, do zobaczenia.

ale wszystkie trzy otwory w ramie będę musiał wiercić od nowa, żadnego starego nie da się wykorzystać. Przymierzyłem też podporę nowszego typu do adaptera i fakt, tak jak pisze CBB, otwory nie pasują idealnie i trzeba będzie rozwiercić te od strony kół. Zabieram się za robotę w tym tygodniu, jak zrobię pokażę rezultaty.
 ale wszystkie trzy otwory w ramie będę musiał wiercić od nowa, żadnego starego nie da się wykorzystać. Przymierzyłem też podporę nowszego typu do adaptera i fakt, tak jak pisze CBB, otwory nie pasują idealnie i trzeba będzie rozwiercić te od strony kół. Zabieram się za robotę w tym tygodniu, jak zrobię pokażę rezultaty.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości