...tyle razy Ci mowilem, ze podczas jazdy drzwi maja byc zamknieteBenior pisze:[...] przy otwartych drzwiach nacisk wzrósł prawie o 3kg [...]

...tyle razy Ci mowilem, ze podczas jazdy drzwi maja byc zamknieteBenior pisze:[...] przy otwartych drzwiach nacisk wzrósł prawie o 3kg [...]

Robcio pisze:...tyle razy Ci mowilem, ze podczas jazdy drzwi maja byc zamknieteBenior pisze:[...] przy otwartych drzwiach nacisk wzrósł prawie o 3kg [...]

BobBudowniczy pisze:Przy okazji wątku drzwi, uchylony podczas jazdy szyberdach w niewiadówce wcale nie dodaje sił nośnych przyczepie i nie zmniejsza jej wagi, raczej dodaje szyberdachowi funkcję bumerangu, który.... nie wraca.

CornBlumenBlau pisze:dworek pisze:Zakończyłem dzisiaj montaż klapy
Super - witamy w klubie
Z pewnością to nie przypadek i masz na to praktyczne zastosowanie, więc też mnie ciekawi dlaczego zdecydowałeś by klapa otwierała się do góry(?)
 łańcuszki czy linki trzymające klapkę tak po prostu nie podobają mi się a do tego, znając moją zgrabność, zapewne zaczepiałbym o nie. Również jej funkcją doraźnego stolika nie jestem zainteresowany ... stąd "won na górę"
  łańcuszki czy linki trzymające klapkę tak po prostu nie podobają mi się a do tego, znając moją zgrabność, zapewne zaczepiałbym o nie. Również jej funkcją doraźnego stolika nie jestem zainteresowany ... stąd "won na górę"  

.Klapa mi się marzy, przed chwilą musiałam zdemolować lóżko by wydostać ze schowka basenik ogrodowy dla psa
 .Klapa mi się marzy, przed chwilą musiałam zdemolować lóżko by wydostać ze schowka basenik ogrodowy dla psa 
 .
.  .
.

z tirem na trasie...
  z tirem na trasie...  
Dzisiaj nasza budka miała przebieg testowy w kontekście regulacji regenerowanego najazdu. Tu pytanie. Czy przy ostrym hamowaniu holownikiem z ABS koła cepki mogą chwilowo się blokować (słychać krótki gwizd opon) czy odpuścić z naciągu?
 Żartowałem, odpuść trochę naciąg, bo prawdopodobnie linki za bardzo "spinają" hamulec, a potem przejedź się jeszcze raz i sprawdź.
  Żartowałem, odpuść trochę naciąg, bo prawdopodobnie linki za bardzo "spinają" hamulec, a potem przejedź się jeszcze raz i sprawdź.Poza tym szybka polerka miejsc po delikatnym pocałunkuz tirem na trasie...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości