jarekvolvo pisze:... a tak sie zastanawiałem, czy dziurkowana półka to przypadek, czy jednak działanie fabrykiOkazuje się, że fabryka
![]()
![]()
![]()
IMG20240115211454.jpg
Moja szafeczka w czasie renowacji
A te miejsca to na flaszkę i 4 kielonki?

jarekvolvo pisze:... a tak sie zastanawiałem, czy dziurkowana półka to przypadek, czy jednak działanie fabrykiOkazuje się, że fabryka
![]()
![]()
![]()
IMG20240115211454.jpg
krzysztof_cw pisze:jarekvolvo pisze:... a tak sie zastanawiałem, czy dziurkowana półka to przypadek, czy jednak działanie fabrykiOkazuje się, że fabryka
![]()
![]()
![]()
IMG20240115211454.jpg
A te miejsca to na flaszkę i 4 kielonki?
Miron EZD pisze:Teraz musisz dołożyć półeczkę na smartfona, najlepiej żeby była z ładowarką indukcyjną.
Murano pisze:Miron EZD pisze:Teraz musisz dołożyć półeczkę na smartfona, najlepiej żeby była z ładowarką indukcyjną.
To będzie pierwszy taki remont, że raczej coś usunę niż dołożę.
Fiacior75 pisze:Ty to do zlotu się wyrobisz czy Ci pomóc?, zapnę ją na hak do kamperka i wio...
Miron EZD pisze:Murano pisze:Miron EZD pisze:Teraz musisz dołożyć półeczkę na smartfona, najlepiej żeby była z ładowarką indukcyjną.
To będzie pierwszy taki remont, że raczej coś usunę niż dołożę.
Zostaw chociaż goły laminat w oryginalnym stanie.
jarekvolvo pisze: Ja właśnie zostawiam laminat w takim stanie, w jakim go zastałem. [...] ale skorupa nietknięta, tylko umyta![]()
[...]
Otwierane okno, listwy i uchwyty dołożone w epoce, przez poprzedniego właściciela, jak tylko pojawiła sie wersja "e"
Murano pisze:jarekvolvo pisze: Ja właśnie zostawiam laminat w takim stanie, w jakim go zastałem. [...] ale skorupa nietknięta, tylko umyta![]()
[...]
Otwierane okno, listwy i uchwyty dołożone w epoce, przez poprzedniego właściciela, jak tylko pojawiła sie wersja "e"
Żeby w tym modelu zmienić okno na otwierane trzeba dołożyć po bokach laminatu więc ta buda już taka oryginalna nie jest.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 42 gości