N132 reaktywacja wieloryba
- Miron EZD
- Fanklubowicz
Re: N132 reaktywacja wieloryba
Taaaa..., do tej pory żyłem w przekonaniu, że ja mam dziwny kolor przyczepy, ale widzę że nie jestem sam 

trinio pisze:Ja bym użył bardziej dosadnych słów; zajebista. Będziesz widoczny z daleka. Takiego koloru sobie nie przypominam wśród przyczep z forum . Przypomnij mi Kolego czy pisałeś o tylnych światłach w wątku ? Chodzi mi jak je tam umieściłeś w taki fajny sposób[emoji848]
Pomysł że światłami odpatrzony od Murano. Wlaminowane formy ze sklejki, maty i żywicy w przyczepę.
Dzisiaj poszły dwie warstwy, efekt lepszy niż zadowalający, jedynie w niektórych miejscach pozostały włoski z wałka. Być może przeszlifuję to papierem wodnym, zobaczę za kilka dni jak się utwardzi.
Dzięki Panowie, stwierdziłem że będzie weselsza w takich kolorach
Ale by czarne okna siedziały pięknie
może kiedyś wymienię
Dzięki Panowie, stwierdziłem że będzie weselsza w takich kolorach

Ale by czarne okna siedziały pięknie

Raczej legenda głosi, że ma. Pojawiają się głosy, że to mistyfikacja...

Samoogon pisze:Raczej legenda głosi, że ma. Pojawiają się głosy, że to mistyfikacja...
Przepraszam ale za cholerę nie rozumiem

tomcat pisze:Będzie się wyróżniać
trinio pisze:...Takiego koloru sobie nie przypominam wśród przyczep z forum ...
Nie w dwóch kolorach ale oczoj...y pomarańcz ma przecież cygan
To odniesienie do tego posta, nie zauważyłem że pod nim są jeszcze inne. Śpieszę wyjaśnić.
Kolega @arrow, zwany też cyganem twierdzi że ma pomarańczową przyczepę. Niestety nikt jej nigdy nie widział, no chyba że na zdjęciach, ale to może być fotomontaż

Na zloty za to jeździ często, mimo że bez przyczepy, stąd przydomek cygan

Ja widzialem, ja. Tzn pomarańczową na Helu, a Cygan twierdzi ze był
Ps. Sztos kolorek

Ps. Sztos kolorek

Ty jesteś przekupny i mało wiarygodny, więc się nie liczy 

Haha rozumiem 

Pytanie mam.
Ościeżnicę/futrynę w przyczepie tylko malujecie czy dajecie jakiś materiał czy jakieś listwy aluminium? Chodzi mi o to miejsce całe gdzie ja nie mam pomalowanego
Ościeżnicę/futrynę w przyczepie tylko malujecie czy dajecie jakiś materiał czy jakieś listwy aluminium? Chodzi mi o to miejsce całe gdzie ja nie mam pomalowanego
- krzysztof_cw
- Moderator
- Kontaktowanie:
Na krawędź dajesz tylko uszczelkę.Falconi pisze:Pytanie mam.
Chrysler Grand Voyager 3.3 + Niewiadów N126e + Adria Adiva 502 UK 

Dzięki.
Czy ktoś wykonywał rzeźbę drzwi n132 aby zamocować zamek do drzwi? Moje nie mają tego wgłębienia okrągłego na nowy zamek a w starym trzeba było trzymać cały czas w drzwiach klucz, bo tylko kluczem można było zamknąć drzwi (nie było tzw. klamki).
.Falconi pisze:Czy ktoś wykonywał rzeźbę drzwi n132 aby zamocować zamek do drzwi? Moje nie mają tego wgłębienia okrągłego na nowy zamek a w starym trzeba było trzymać cały czas w drzwiach klucz, bo tylko kluczem można było zamknąć drzwi (nie było tzw. klamki).
Da się normalnie, tylko musisz znaleźć ten dłuższy trzpień ze starego zamka. Ja tak mam przecież. Tylko u mnie fabrycznie był już obrotowy z klamką. Przełożyłem trzpień do nowego i działa.
- __ArroW__
- Fanklubowicz
Dokładnie tak, chyba podobny kod lakierutomcat pisze:Będzie się wyróżniać
trinio pisze:...Takiego koloru sobie nie przypominam wśród przyczep z forum ...
Nie w dwóch kolorach ale oczoj...y pomarańcz ma przecież cygan

A no trafiony zatopiony [emoji2957][emoji1787]dzin1975 pisze:Ja widzialem, ja. Tzn pomarańczową na Helu, a Cygan twierdzi ze był![]()
Ps. Sztos kolorek
Jaki masz kod lakieru? Ja mam ral2010
Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
N126E + Volvo V50 2.0 136PS 2007r.
Remont zapiekanki - MaNdArYnA
2019 - 1311 km - 8 nocy
2017 - 530 km - 4 noce w Taborach - 2 noce w Pałacach
Remont zapiekanki - MaNdArYnA
2019 - 1311 km - 8 nocy
2017 - 530 km - 4 noce w Taborach - 2 noce w Pałacach