PS. kilka popołudni w przyczepce głównie w pozycji zgiętej w pół i plecki dają znać o sobie

misha22 pisze:Kolega miał dobrą przyczepę "do jazdy" i wszystko popsuł... wątek dla przestrogi można powiesić.
(;{)
degustibus pisze:...SPORE wyzwanie przy robieniu wszystkiego "po godzinach".
Murano pisze:degustibus pisze:...SPORE wyzwanie przy robieniu wszystkiego "po godzinach".
To akurat ciekawe zdanie jest.... @Fiacior, co myślisz?
Tak tez myślałem...Murano pisze:Tapicerka to zwykła ekoskóra. Koszt na całą przyczepę nie przewyższa jednego świadczenia 500+ więc ktoś miał niezłą bajerę przy sprzedaży.
Traktuję to jeszcze jak ocenę uszkodzeń i zakresu remontu oraz wycenę kosztów i sprawdzenie moich możliwości.Murano pisze:Trochę mi Ciebie szkoda bo pewnie nie tak miało być ale teraz pięści zaciskaj i do dzieła!
Będe pamiętałMurano pisze:P. S. Gdybyś wywalał lodówkę to z dziką ochotą odkupię kominek jeśli jest kompletny.
Profil po części uzupełniony. Jeszcze muszę pogrzebać i poczytać zanim zacznę robić zakupy. Dzięki za info o szybie - będę miał na uwadze.tantalos pisze:Mam na zbyciu boczną szybę.Skąd jesteś? Uzupełnij profil,będzie łatwiej w przyszłości.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości