Witam!
    Przez prawie dwadzieścia lat jeżdżenia z p-pą nigdy nie musiałem użyć pasów sztormowych mając przedsionek z częstochowskiej
    fabryki namiotów czyli dość duży.Ale zawsze można się wspomóc (po małej adaptacji)pasem do mocowania ładunku.Oczywiście nie 
    z TIR'a.Pozdrawiam jacek45.

Nowy przedsionek.
Re: Nowy przedsionek.
Jacku Drogi , no jeżdżę z przyczepą 15 lat mniej od Ciebie   ale  2 razy, rok po roku u moich teściów nad jeziorem Dadaj (warmińsko -mazurskie) musiałem trzymać przedsionek za rurki jak w ciągu kilku chwil minut zmieniła się pogoda i zaczęło wiać od jeziora ...o burzy i deszczu już nic nie wspominam  ..
 ale  2 razy, rok po roku u moich teściów nad jeziorem Dadaj (warmińsko -mazurskie) musiałem trzymać przedsionek za rurki jak w ciągu kilku chwil minut zmieniła się pogoda i zaczęło wiać od jeziora ...o burzy i deszczu już nic nie wspominam  ..
ostatecznie położyliśmy rurki i namiot pod przyczepę i czekaliśmy na efekty w budce - trwało to 5 minut - wrażenia na długie jesienne wieczory
pozdrawiam Cię serdecznie Jędrek

ale  2 razy, rok po roku u moich teściów nad jeziorem Dadaj (warmińsko -mazurskie) musiałem trzymać przedsionek za rurki jak w ciągu kilku chwil minut zmieniła się pogoda i zaczęło wiać od jeziora ...o burzy i deszczu już nic nie wspominam  ..
 ale  2 razy, rok po roku u moich teściów nad jeziorem Dadaj (warmińsko -mazurskie) musiałem trzymać przedsionek za rurki jak w ciągu kilku chwil minut zmieniła się pogoda i zaczęło wiać od jeziora ...o burzy i deszczu już nic nie wspominam  ..ostatecznie położyliśmy rurki i namiot pod przyczepę i czekaliśmy na efekty w budce - trwało to 5 minut - wrażenia na długie jesienne wieczory
pozdrawiam Cię serdecznie Jędrek

Re: Nowy przedsionek.
Witam  

No może ja miałem tyle szczęścia,albo Ty miałeś pecha 

pozdrawiam serdecznie Jacek .
 .

No może ja miałem tyle szczęścia,albo Ty miałeś pecha

pozdrawiam serdecznie Jacek
 .
 .Re: Nowy przedsionek.
jedrek101 pisze:... 2 razy, rok po roku u moich teściów ... o burzy i deszczu już nic nie wspominam ...
o w morde
 ...
 ...w życiu do teściów nie pojadę

To napisałem ja, dworek