Przeczytałem wszystkie tematy w dziale ,,Problemy" i widzę ze sporo osób zaczęło remont od wywalenia starej tapicerki,napisało parę postów i ślad po nich zaginął

Budyń pisze:Była do góry nogami,słychać jak czynnik się przemieszcza ...

!
 ! .
. zaczynam coś rozumieć,właśnie o takie łopatologiczne podejście mi chodziło.Na ryby jeżdżę tam gdzie mam spokój i gdzie jak okiem sięgnąć nikogo nie widzę więc nigdzie pod 220v nie będę się podłączał,całe to zasilanie 220v robię ot tak żeby było na wszelki wypadek,na pola kempingowe też się nie wybieram,jeździłem paręnaście lat pod namiot z żoną i dzieciakami,teraz tylko zaprzyjaźnione kwatery.Mam plana jakiś aku żelowy wsadzić i może kiedyś w przyszłości jakiś panel solarny zęby go doładowywał.Zapotrzebowanie na prąd mam znikome,ale to nie znaczy że przyczepka wędkarska ma być zrobiona na odpir...Będę się starał z Wasza pomocą tak wszystko zrobić żeby miało ręce i nogi.
 zaczynam coś rozumieć,właśnie o takie łopatologiczne podejście mi chodziło.Na ryby jeżdżę tam gdzie mam spokój i gdzie jak okiem sięgnąć nikogo nie widzę więc nigdzie pod 220v nie będę się podłączał,całe to zasilanie 220v robię ot tak żeby było na wszelki wypadek,na pola kempingowe też się nie wybieram,jeździłem paręnaście lat pod namiot z żoną i dzieciakami,teraz tylko zaprzyjaźnione kwatery.Mam plana jakiś aku żelowy wsadzić i może kiedyś w przyszłości jakiś panel solarny zęby go doładowywał.Zapotrzebowanie na prąd mam znikome,ale to nie znaczy że przyczepka wędkarska ma być zrobiona na odpir...Będę się starał z Wasza pomocą tak wszystko zrobić żeby miało ręce i nogi.
kooba pisze:Bezpiecznik na 230V daj jakieś 10A.
Bezpieczniki do instalacji 12V ja mam rozwiązane za pomocą samochodowych w oprawkach na przewodach, ale dzisiaj rozwiązałbym to za pomocą skrzynki bezpiecznikowej od malucha.

chris_666 pisze:a ja polecam http://allegro.pl/skrzynka-bezpiecznikow-6-krotna-boczna-i3805857967.html bezpieczników jak w maluchu nikt już nie stosuje
 w plenerze.
  w plenerze. ale super są te automatyczne.
 ale super są te automatyczne.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości