Co jeszcze wymyślisz żeby człowieka szlag jasny trafił?
 Co jeszcze wymyślisz żeby człowieka szlag jasny trafił?Zajefajna robota, dobrze że końcówka

mannt pisze:Wskaźnik poziomu cieczy zamówiony na ali, chwilka zejdzie zanim dotrze ale myślę, że dzięki temu będzie dużo łatwiej kontrolować stan wody w zbiorniku.
 + Ford Transit 85T260
 + Ford Transit 85T260

.
.
Cieszę się, że również moja praca może być inspiracją dla innych Fanklubowiczów. Zakładałem zakończenie prac w pierwszej połowie kwietnia ale jak się okazuje można się przeliczyć.pkucaba pisze:No po prostu R E W E L A C J A. Zainspirowałeś mnie.
Ale z tego co widzę marne szanse, żebym wyjechał przed jesienią. Taka mała, a tyle pracy.
Przyczepa klasyczna to i zegarki podeszły. Ja po prostu lubię epokę analogów.TomekN126N pisze:Fajne klasyczne "zegary". Super pomysł.
Nie mogło być inaczejMurano pisze:Super to wszystko wygląda.
Wskaźniki fajna sprawa.
Widzę, że klapka na przednie okno, na górnym łóżku zyskała aprobatę.
 pierwsze testy pokazały, że bez osłony okna roleta nie miała by zbyt długiego życia. Twoje rozwiązanie z klapą na okno sprawdza się idealnie.
 pierwsze testy pokazały, że bez osłony okna roleta nie miała by zbyt długiego życia. Twoje rozwiązanie z klapą na okno sprawdza się idealnie.
 + Ford Transit 85T260
 + Ford Transit 85T260

Sam noszę się z zamiarem podjechania na wagę, już nawet mam ugadany temat ale jakoś się nie składa. Czasem zastanawiam się czy przypadkiem sam specjalnie tego nie odwlekam
 Sam noszę się z zamiarem podjechania na wagę, już nawet mam ugadany temat ale jakoś się nie składa. Czasem zastanawiam się czy przypadkiem sam specjalnie tego nie odwlekam 

Mnie też korci zważyć. To co wszyscy do Dżina? [emoji2]RAFALSKI pisze:Czekam na wynikSam noszę się z zamiarem podjechania na wagę, już nawet mam ugadany temat ale jakoś się nie składa. Czasem zastanawiam się czy przypadkiem sam specjalnie tego nie odwlekam

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości