RAFALSKI pisze:W otwór całkiem dobrze pasują oryginalne blachy wykańczające choć mogłyby być z centymetr dłuższe. Teraz jest na styk a mogłyby trochę wystawać od spodu.
Ale te blachy nad laminatem Ci się kończą czy pod?

RAFALSKI pisze:W otwór całkiem dobrze pasują oryginalne blachy wykańczające choć mogłyby być z centymetr dłuższe. Teraz jest na styk a mogłyby trochę wystawać od spodu.

RAFALSKI pisze:Szafa w eNce jest skonstruowana idealnie pod Trumę więc tylna obudowa pasowała bez problemu. Montaż na sześć wkrętów, po trzy na stronę.
Zielony pisze:Byłaby szansa, aby w wolnej chwili zmierzył szafę po wymiarze zewnętrznym oraz wewnętrznym?

Pasuje świetnie między pionowe rurki-uchwyty. Po jednej stronie wyciąłem dwie skrajne rurki aby zmieścił się baniak na wodę, który wcześniej jeździł pośrodku.
 Pasuje świetnie między pionowe rurki-uchwyty. Po jednej stronie wyciąłem dwie skrajne rurki aby zmieścił się baniak na wodę, który wcześniej jeździł pośrodku. W końcu zdecydowałem się na dwa wyloty powietrza, jeden w szafie przy samych drzwiach a drugi w bakiście dużego łóżka, pod oknem. Rury kupiłem używane ale wyloty powietrza już nowe bo chciałem brązowe i te nowego typu.
 W końcu zdecydowałem się na dwa wyloty powietrza, jeden w szafie przy samych drzwiach a drugi w bakiście dużego łóżka, pod oknem. Rury kupiłem używane ale wyloty powietrza już nowe bo chciałem brązowe i te nowego typu.RAFALSKI pisze:Wyjście gazu do lodówki na początku zaślepiłem bo w planie robót przed Ciechocinkiem nie znalazła się jej wymiana. Jak to bywa nastąpiła zmiana planów ale o tym będzie później

Romlas pisze:No i takie cóś mnie się podoba. Nie ma lipy.
DIZZY pisze:Piękna, solidna i staranna robota.
 Dzięki za pozytywne komentarze, takie opinie dodają skrzydeł
  Dzięki za pozytywne komentarze, takie opinie dodają skrzydeł  
 RAFALSKI pisze:Górna rura to ogrzewanie przedsionka, widoczne kolanko skręca o 90* i wchodzi bezpośrednio w specjalny wylot-klapę zamontowany na ścianie przyczepy. Niestety zapomniałem zrobić zdjęcie, wstawię później.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości