Polecam Kroscienko nad Dunajcem
Polecam Kroscienko nad Dunajcem
Jestem z małopolski polecam wyjazd do Krościenka nad Dunajcem na pole namiotowe Cypel. Leży one przy rzece Dunajec. Ceny Naprawdę niskie cena. Za 4 osoby + przyczepo + auto + prąd wynosiło 35 zl w tamtym roku. Bardzo dobra baza wypadowa na zalew Czorsztyn Trzy Korony, a do Zakopanego 80 km. Dwóch miłych właścicieli i do miasta 800 m I możliwość negocjacji cen na dłuższy okres. Pozdrawiam Grzesiek.

Re: Polecam
Podaj więcej szczegółów na http://www.fanklub-niewiadowek.com/form ... lopowy.php

KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
						Re: Polecam Kroscienko nad Dunajcem
Byłem ostatnio trzy razy z rzędu, fajne miejsce bazowe na wypady rowerowe. Ścieżka rowerowa nie daleko i można bezpiecznie śmigać do Szczawnicy a nawet na Słowację.

Witam. Masz jakiś namiar na ten kemping?

http://www.cypel.pieniny.net/  proszę bardzo.

- b.b tulipan
- Fanklubowicz 
Witam. I ja dorzucę swoje trzy grosze.
Cena jak na pole namiotowe nie za niska.VW T4 + 2 osoby dorosłe, trzecia 13-letnia liczona jak dorosła + prąd to 34,-
Sanitariaty jak na prawdziwym polu Woda w kranach zimna, prysznic płatny na minuty.
 Woda w kranach zimna, prysznic płatny na minuty.
Na plus to faktycznie miejsce bardzo dobre do dalszych wypadów. Wąwóz Homole, Wysoka, Trzy korony, Spływ Dunajcem i wiele, wiele innych.
Obsługa bardzo miła, wytłumaczą co, gdzie i kiedy. Miejsca dość sporawo na w miarę równym terenie nad samą wodą.
I my tam byli i jeszcze tam się wybierzemy jak tylko nadarzy się ku temu okazja.
Wcześniej po drodze odwiedziliśmy pole namiotowe Łęg we Frydmanie.
							Cena jak na pole namiotowe nie za niska.VW T4 + 2 osoby dorosłe, trzecia 13-letnia liczona jak dorosła + prąd to 34,-
Sanitariaty jak na prawdziwym polu
 Woda w kranach zimna, prysznic płatny na minuty.
 Woda w kranach zimna, prysznic płatny na minuty.Na plus to faktycznie miejsce bardzo dobre do dalszych wypadów. Wąwóz Homole, Wysoka, Trzy korony, Spływ Dunajcem i wiele, wiele innych.
Obsługa bardzo miła, wytłumaczą co, gdzie i kiedy. Miejsca dość sporawo na w miarę równym terenie nad samą wodą.
I my tam byli i jeszcze tam się wybierzemy jak tylko nadarzy się ku temu okazja.
Wcześniej po drodze odwiedziliśmy pole namiotowe Łęg we Frydmanie.
- Załączniki
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
						Nie A4, nie L4 tylko T4
Trzecie zdjęcie, to bliskie mi klimaty mikrokamperowe.

OCZY  Team
 Team
Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93
						 Team
 TeamNie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93
Fotka z tarasu na trzech koronach super , szkoda ze nam nie było dane w ten weekend dlugi sierpniowy  takiej zrobić , na szczycie na taras kolejka na 3 godziny stania i na tarasie max 2 minuty i wyganiali... Odpuściliśmy sobie w ogóle stanie w tej kolejce. Ogólnie ludzie oburzeni ze stali tyle czasu w kolejce na taras i dobrze nawet rozejrzec się na nim nie mogli.

- b.b tulipan
- Fanklubowicz 
Miałem podobnie. Stałem w kolejce do kasy i na wejście dość długo lecz byłem jako jeden z ostatnich bo wszyscy za nami bali się deszczu i udało się troszkę dłużej posiedzieć na tarasie.
Ale nie masz co żałować, z dołu też dobrze widać. 

Bylem również na Wysokiej. Zabrakło mi dni na wejście na Prehybę. Może we wrześniu uda się dokończyć małe wejścia w Pieninach.

Bylem również na Wysokiej. Zabrakło mi dni na wejście na Prehybę. Może we wrześniu uda się dokończyć małe wejścia w Pieninach.
Nie A4, nie L4 tylko T4
						Nie A4, nie L4 tylko T4
b.b tulipan pisze:Witam. I ja dorzucę swoje trzy grosze.
...
Chciałbym tak zawsze przepłacać ))))
b.b tulipan pisze:Miałem podobnie. Stałem w kolejce do kasy i na wejście dość długo lecz byłem jako jeden z ostatnich bo wszyscy za nami bali się deszczu i udało się troszkę dłużej posiedzieć na tarasie.
Myśmy wchodzi od strony Sromowców bo w nich byliśmy i rozmawialiśmy z takim dziadkiem tubylcem który tam pamiątki sprzedawał , mówił ze w dzień w którym akurat wchodziliśmy to od dawien dawna nie widział tyle ludzi wchodzących na trzy korony... połowa wchodzących wracała nie będąc na tarasie , a wiem bo zaczepaili nas bo nasza półtora roczna córka wchodziła na sam szczyt na własnych nogach i była małą sensacją na szlaku przez to
 .  Ale wybierzemy się na trzy korony może w maju, czerwcu , lub wrzesniu , pażdzierniku jak polecił nam wspomniany dziadek tubylec...
.  Ale wybierzemy się na trzy korony może w maju, czerwcu , lub wrzesniu , pażdzierniku jak polecił nam wspomniany dziadek tubylec...My w sromowcach zapłaciliśmy praktycznie podobnie , 44zł/doba z tymze dodatkowo przyczepa liczona była i bus jako bus a nie osobowy...
- 
				niebieski-n2
Byłem w marcu i byłem sam na szlaku w zupełnej ciszy, pamiętam, że drażniły mnie mijane dwie babki głośną rozmową.
Dobre buty, bo mokro, miejscami śnieg i sam na sam z przyrodą.
Byłem też w październiku przy pięknej słonecznej pogodzie (rano przymrozki, w południe krótki rękaw) i wtedy jest najpiękniej, bo widoki zielono - czerwono - żółte. Piękne kolorowe lasy, a ludzi na szlaku można policzyć na palcach.

Dobre buty, bo mokro, miejscami śnieg i sam na sam z przyrodą.
Byłem też w październiku przy pięknej słonecznej pogodzie (rano przymrozki, w południe krótki rękaw) i wtedy jest najpiękniej, bo widoki zielono - czerwono - żółte. Piękne kolorowe lasy, a ludzi na szlaku można policzyć na palcach.
- b.b tulipan
- Fanklubowicz 
Szczawnica-Krościenko w dalszym ciągu jest w moich planach turystycznych.
W tym roku zaliczone kilka atrakcji a już wybieram się we wrześniu na zaliczenie kilku następnych.
Planuję być tam ok. 10.08. do 16.08.2017r. Jeśli ktoś byłby w tym rejonie o podobnym terminie to może udało by sie zrobić wspólny kociołek z żarełkiem nie wspomnę o skosztowaniu Łąckiej.
I jeszcze na zachętę spojrzenie ale to z trasy nowotarskiej na kochane Tatry.

W tym roku zaliczone kilka atrakcji a już wybieram się we wrześniu na zaliczenie kilku następnych.
Planuję być tam ok. 10.08. do 16.08.2017r. Jeśli ktoś byłby w tym rejonie o podobnym terminie to może udało by sie zrobić wspólny kociołek z żarełkiem nie wspomnę o skosztowaniu Łąckiej.
I jeszcze na zachętę spojrzenie ale to z trasy nowotarskiej na kochane Tatry.
Nie A4, nie L4 tylko T4
						Nie A4, nie L4 tylko T4
b.b tulipan pisze:Planuję być tam ok. 10.08. do 16.08.2017r. .
Tzn. Planujesz tam być w zeszłym tygodniu ?

N126n
Remont eNki
						Remont eNki
- b.b tulipan
- Fanklubowicz 
tantalos pisze:b.b tulipan pisze:Planuję być tam ok. 10.08. do 16.08.2017r. .
Tzn. Planujesz tam być w zeszłym tygodniu ?

Dzięki za spostrzegawczość.
 Dzięki za spostrzegawczość.  Nie było mnie kilka dni więc teraz poprawiam się na wrzesień oczywiście.
  Nie było mnie kilka dni więc teraz poprawiam się na wrzesień oczywiście. 
Nie A4, nie L4 tylko T4
						Nie A4, nie L4 tylko T4