Globusy pisze:Mamy Was "na oku" 

jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to będziemy z Wami witać wiosnę  

Pozdrawiamy, Globusy

Za późno, już jesteście na liście  

1. Krzysztof_cw & Marta_z_Kempingu
2. z1c00 & Aga89 (2+1)
3. Mcube (2+1)
4. Miron EZD
5. Murano (2+2)
6. reflexes (2+2)
7. Krzysiek
8. Slawek_c + Maria
9. Prezes & Edzia
10. Misza
11. vikadan i syrenka
12. Robcar (2)
13. RAFALSCY (2)
14. Nacia & CBB (2)
15. Piotr05 (2+?)
16. Globusy
17. Nocki
18. Kowal (Kumpel z drugą połówką i córą)
Lista obecności przeszła moje najśmielsze oczekiwania  
 KILKA KWESTII TECHNICZNYCH
 KILKA KWESTII TECHNICZNYCHKemping działa niecały rok, więc cierpi na tzw. choroby wieku dziecięcego. Pomijając kwestie odpowiedzialności za taki stan rzeczy będziemy musieli się zmierzyć z małymi utrudnieniami. Wierzę jednak, że to tylko drobnostki nie mające wpłytwu na Wasz przyjazd a wszystko wynagrodzi atmosfera i radość ze spotkania  

Kibelki wraz z prysznicami dostępne są w bosmanacie, na zdjęciu poniżej dwie niebieskie kropki oznaczają wejście do nich. To jest korytarz na przestrzał więc to nie ma znacznia czy wejdziecie z tej czy z drugiej strony. Na polu są tylko gniazdka CEE, ja już kupiłem przejściówkę z rozgałęziaczem ale warto o tym pamiętać. Jeśli chodzi o parcele, niestety trwają już jakies prace przygotowawcze na nowy sezon, parcele są wyłączone z użytkowania i możemy stanąć tylko na alejkach dojazdowych, są one względnie szerokie więc z zaparkowaniem nie powinno być problemu. Moja propozycja jest taka aby stanąć poprostu wzdłuż drogi jeden zestaw za drugim i powinniśmy wszyscy się zmieścić.
Czerwona linia oznacza trasę wjazdu na kempig. Na recepcji trzeba podać hasło FKN i odhaczyć się na liście.
Na szczęście za te niedogodności mamy rabat i płacimy tylko za zestaw bez względu na ilość osób, czyli 30 zł/doba. Wpłaty za pobyt do mnie albo do Marty (ja rozliczam się z kempingiem).
GORĄCA PROŚBA - Dzisiaj wieczorem będę wysyłał listę na kemping, jeśli ktoś zamierza przyjechać w nietypowym terminie, innym niż PIĄTEK - NIEDZIELA to prośba o informacje. Jak ktoś chce sprawić niespodziankę i przyjechać bez zapowiedzi to proszę chociaż o info na PW, obiecuję nikomu nie powiem 

Do zobaczenia!