Nadal w trakcie urządzania i modernizacji. Skromne 100m2. Ale i tak trudno się pomieścić.
  Nadal w trakcie urządzania i modernizacji. Skromne 100m2. Ale i tak trudno się pomieścić. 

I nie mam na myśli motocykla
 I nie mam na myśli motocykla   

cyran'o pisze:myślałem o CZ75

cyran'o pisze:Wkradł się błąd bo myślałem o CZ75...

Takiej nie, ale ostatnio sprzedałem Hondę SH 125 i kupiłem Burgmana 650 executive 2005r
 Takiej nie, ale ostatnio sprzedałem Hondę SH 125 i kupiłem Burgmana 650 executive 2005r   . Kub, a jo nie wiem jak to się stało, ale zaś trafiłem na okazję 15tyś przebiegu sprzęt jak nowy
. Kub, a jo nie wiem jak to się stało, ale zaś trafiłem na okazję 15tyś przebiegu sprzęt jak nowy   dwa komplety kluczyków, oryginalny zestaw narzędzi i do tego wyszarpałem nówki opony, tak że ten tegooo... będzie jazda
 dwa komplety kluczyków, oryginalny zestaw narzędzi i do tego wyszarpałem nówki opony, tak że ten tegooo... będzie jazda 

?
  ?

TomekN126N pisze:Fajny Burgman, mój kuzyn teraz szuka czegoś takiego właśnie
P.S. Czy to nie jest przypadkiem komis w Mizerowie?

Wróć do „Hobby Fanklubowiczów”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości