serek pisze:
Ktoś tu na forum miał W 124 ...???
jakie on może mieć dmc przyczepy ...???
http://www.autohak.com.pl/index.php?id=oferta

serek pisze:
serek pisze:Konradzie Twojej mamie się udało... ma szczęście . Ja po tych przygodach zacząłem patrzeć nie co inaczej na zakup auta...

, a przygody jakie mi się przytrafiały czasem
, a przygody jakie mi się przytrafiały czasem   - np pęknięty wężyk od hamulców na skrzyżowaniu
  - np pęknięty wężyk od hamulców na skrzyżowaniu   

serek pisze:tylko do tego ręcznego się przyzwyczaić

, fajne auto - tylko nie wiem czy Ci potrzebne.... Mimo że moja gwiazdka była w idealnym wręcz stanie to jednak miała już 15 lat, a metryki nie oszukasz. Można się upierać że silniki wytrzymują 1 milion, grube mocne blachy (nasza sól i tak zrobi swoje) i dawać wiele innych argumentów - ale czy ty dobijesz nim do tego miliona i pamiętaj że auto to nie sam silnik. Wiem że Cytryna i MB to auta z innej półki ale u mnie Berlingo wygrywa pod względem ekonomicznym i praktycznym :
 , fajne auto - tylko nie wiem czy Ci potrzebne.... Mimo że moja gwiazdka była w idealnym wręcz stanie to jednak miała już 15 lat, a metryki nie oszukasz. Można się upierać że silniki wytrzymują 1 milion, grube mocne blachy (nasza sól i tak zrobi swoje) i dawać wiele innych argumentów - ale czy ty dobijesz nim do tego miliona i pamiętaj że auto to nie sam silnik. Wiem że Cytryna i MB to auta z innej półki ale u mnie Berlingo wygrywa pod względem ekonomicznym i praktycznym : 
  - a to też kosztuje
 - a to też kosztuje
szary11 pisze:Serek, co słychać w temacie???
Pozdro!

NIeźle nieźle
 NIeźle nieźle  Gratuluję i życzę przyjemnej eksploatacji
 Gratuluję i życzę przyjemnej eksploatacji  Jak co służę równiez poradą bo w domu mamy też focusa od prawie 100tys. km
 Jak co służę równiez poradą bo w domu mamy też focusa od prawie 100tys. km  Tyle, że w dieslu... ale co tam
 Tyle, że w dieslu... ale co tam  No i mam kolegę, który śmiga 1.8 16V zetec.
 No i mam kolegę, który śmiga 1.8 16V zetec.
Wróć do „Samochody Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości