nazywam się Maciek , od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem przyczepki N126e z 81r. dostałem ją od teścia , tylko że pierwszy i zasadniczy problem polega na tym ze nie ma od niej zednych dokumentów
Macio, witam
Macio, witam
witam wszystkich klubowiczów
nazywam się Maciek , od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem przyczepki N126e z 81r. dostałem ją od teścia , tylko że pierwszy i zasadniczy problem polega na tym ze nie ma od niej zednych dokumentów
, wiec swoją przygode z niewiadówkami zaczynam od rejestracji ,potem jakiś delikatny remont czyli wymiana osi elektryki zawnętrznej dyszla itd. a po sezonie planuje ganeralny remont tego cuda . pewnie zrobie go przez zime , zeby była gotowa na następny sezon . 
Re: Macio, witam
witam kolego. powodzenia w rejestracji przyczepki. może teściowa podbatmaniła papiery ?
pozdrawiam was i życzę radości z nowego nabytku.
pozdrawiam was i życzę radości z nowego nabytku.
sławek n126n
witam 50 Fanklubowicza 
Witam nowego szalonego kolegę i pozdrawiam cała rodzinkę.
- b.b tulipan
- Fanklubowicz

Macio, witam z Wrocka. masz wdeche tescia, dał Ci córę i przyczepe, szanuj jedno i dbaj o drugie. pozdrawiam.
a propo, teść już wyrósł z karawaningu?
a propo, teść już wyrósł z karawaningu?
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
Witam i życzę jak najszybszej rejestracji. Do zobaczenia na szlaku.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
Witam
Witam, nazywam się Wojtek. Mieszkam w Krakowie. Moja równolatka N-126b jest w rodzinie od nowości (rocznik 1979, zarejestrowana w 1984 r). Aktualnie przechodzi remont czyli przeżywa drugą młodość. Jest już pomalowana, ma już odłogę i przykręcone listwy aluminiowe. Cdn. Pozdrawiam

Niewiadów N-126b, rocznik 1979
Witam witam - zapraszam do podsyłania relacji z remontu - umieścimy ją w dziale remonty 
Witam. Co do remontu, to tutaj na forum znajdziesz wiele pomysłów, a jeśli będziesz miał swoje, to się z nami podziel. Powodzenia. 
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
pozdro ze stolycy Macio !
Witam Macia
Cześć!
c(_)