BIGL pisze:Nie tej mieszanki
, chodzi mi o paliwo/powietrze
. Objawy typowe dla zbyt bogatej mieszanki i obroty biegu jałowego nic tu nie zmieniają
. Jeżeli jest ssanie automatyczne (brak cięgna itp) to zapewne przy gaźniku jest jakaś cewka i tym bym się zainteresował (napięcie, kostka itp).Jak dla nie to on chodzi cały czas na ssaniu.Ale nie będziemy dokładnie tłumaczyć dla szarego bo nie ma to jak samemu zreperować moto

To tak jak z Nivą - po pół roku znasz ją na wylot
 Może twój skuter ma duszę i musisz z nim pogadać przed jazdą - tak jak w starych samochodach
 Może twój skuter ma duszę i musisz z nim pogadać przed jazdą - tak jak w starych samochodach   . Skoda mi przygasała tylko na skręcie w lewo, w poldasie wycieraczki dostaja samozapłonu podczas jazdy z przyczepką, Nivka to sam wiesz
 . Skoda mi przygasała tylko na skręcie w lewo, w poldasie wycieraczki dostaja samozapłonu podczas jazdy z przyczepką, Nivka to sam wiesz   . Tylko Berlingo to franca i nie mogę ni cholery z nim się dogadać - bezdusznik....
. Tylko Berlingo to franca i nie mogę ni cholery z nim się dogadać - bezdusznik....  

Ma duszę chińskiego samuraja... sepuku murowane
 Ma duszę chińskiego samuraja... sepuku murowane  Tylko nie wiem czy jego czy moje
 Tylko nie wiem czy jego czy moje 
 Wspomnienia odżywają... wczoraj jak mi wybiegł pies to nawet hamulca nożnego szukałem i klepałem prawą nogą w podnóżek
 Wspomnienia odżywają... wczoraj jak mi wybiegł pies to nawet hamulca nożnego szukałem i klepałem prawą nogą w podnóżek  Dobrze, że zrobił unik, bo, o dziwo, skuter nie hamował
 Dobrze, że zrobił unik, bo, o dziwo, skuter nie hamował  
BIGL pisze::D Może twój skuter ma duszę i musisz z nim pogadać przed jazdą - tak jak w starych samochodach. Skoda mi przygasała tylko na skręcie w lewo, w poldasie wycieraczki dostaja samozapłonu podczas jazdy z przyczepką, Nivka to sam wiesz
. Tylko Berlingo to franca i nie mogę ni cholery z nim się dogadać - bezdusznik....

Szerokiej drogi

. Poniżej info. Jeśli ktoś reflektuje, to do zobaczenia. Na bieżąco informacje będą podawane na forum portalu wueska.pl w dziale "wyprawy, zloty, ciekawe miejsca" art. "rajd komara".
 . Poniżej info. Jeśli ktoś reflektuje, to do zobaczenia. Na bieżąco informacje będą podawane na forum portalu wueska.pl w dziale "wyprawy, zloty, ciekawe miejsca" art. "rajd komara".

Pająk pisze:Tak myślę że yamaha nie miała by problemów z ciągnięciem niewiadówki

. Wiosenny przeglądzik  i w drogę
 . Wiosenny przeglądzik  i w drogę  
Wróć do „Hobby Fanklubowiczów”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości