jak będę na miejscu to postaram się załatwić drewno.

jak będę na miejscu to postaram się załatwić drewno.
 ). Mam na miejscu rodzinkę, więc coś się wymyśli.
 ). Mam na miejscu rodzinkę, więc coś się wymyśli. 

robert pisze:Pisałem w wątku nt. kempingu w Ustroniu Morskim ale wkleję też tutaj.
Czy ktoś z Forumowiczów ma wolny cały tydzień wrześniowy 9-15.09?
Mam taki pomysł, żeby może przed planowanym zlotem w MRU, odwiedzić na kilka dni Ustronie Morskie?
A wtedy w piątek/sob prosto znad morza pojechać na zlot - to niecałe 300 km
Co o tym sądzicie?
 .
  .
to tylko 150 km - może razem zdobędziemy Berlin ?

trinio pisze:spoxik
miejsca urokliwe i tajemnicze - wiadomo że najwięcej Niewiadówek jest na Śląsku niech tylko jakiś Klubowicz z tych okolic da cynk gdzie można zacumować przyczepkę i jakie są lokalne atrakcje i proszę weekendowy spęd zorganizowany
tylko zaopatrzyć się w wykrywacz saperkę.... i dochód brutto rośnie
miłego oglądania
 To jest najważniejsze .
 To jest najważniejsze . turyści z np. Niemiec , osiedlają się na jedną lub dwie noce z jakimś namiocikiem , co ciekawe , w takich miejscach , że nam wydawałoby się dziwne bo ani to specjalnie urokliwe , ani atrakcyjne . Wspomniani turyści dobrze jednak wiedzą dlaczego tam ...
 turyści z np. Niemiec , osiedlają się na jedną lub dwie noce z jakimś namiocikiem , co ciekawe , w takich miejscach , że nam wydawałoby się dziwne bo ani to specjalnie urokliwe , ani atrakcyjne . Wspomniani turyści dobrze jednak wiedzą dlaczego tam ...  odpoczywali .
 odpoczywali .  przyjacielem , maszynista uciekł pod osłoną nocy . Wszystko to po wojnie opisał . Na nic jednak to się zdało bo przebył (ze składem) z workiem na głowie zbyt dużą ilość kilometrów od miejsca wysadzenia . Tak mu się przynajmniej zdawało .
 przyjacielem , maszynista uciekł pod osłoną nocy . Wszystko to po wojnie opisał . Na nic jednak to się zdało bo przebył (ze składem) z workiem na głowie zbyt dużą ilość kilometrów od miejsca wysadzenia . Tak mu się przynajmniej zdawało .   Niemcy potrafili zakręcić człowiekiem .
  Niemcy potrafili zakręcić człowiekiem . 
finger pisze:... MRU . To też jest z historycznego punktu widzenia bardzo ciekawe miejsce , szczególnie , że nigdy jeszcze tam nie byłem ...

wszak  my naszą wiedzę czerpiemy z dokumentów z YT a tu byśmy mieli prawdziwe relacje ludzi ... tak jak wyżej przytoczony przykład z maszynistą
 wszak  my naszą wiedzę czerpiemy z dokumentów z YT a tu byśmy mieli prawdziwe relacje ludzi ... tak jak wyżej przytoczony przykład z maszynistą 
 . Miało być tylko zwiedzanie bunkrów, a za chwilę zaprosimy Wołoszańskiego do wieczornego ogniska...
 . Miało być tylko zwiedzanie bunkrów, a za chwilę zaprosimy Wołoszańskiego do wieczornego ogniska... TomekN126N pisze:Normalnie chyba zaczynamy nowy rozdział w historii FN. Miało być tylko zwiedzanie bunkrów, a za chwilę zaprosimy Wołoszańskiego do wieczornego ogniska...
A poważnie, to mnie też strasznie ciekawi Dolny Śląsk, sztolnie, Góry Sowie,pociągi, bursztynowa komnata itp. Jak nie w tym roku, to w nastepnym trzeba faktycznie pomyśleć o jakims zlocie w tych okolicach. To może być ciekawa lekcja historii.

bo działka duża, ale ni chu chu na niej....
  bo działka duża, ale ni chu chu na niej....Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości