Witam po krótkiej przerwie,opisze co nieco aby nie narobić zaległości.Zlew został zakupiony z nierdzewki,wypolerowałem go i wygląd całkiem nieźle.W przyczepce był brązowy jednak z nierdzewki dużo bardziej mi się podoba poza tym jest lżejszy od brązowego.Lodówka została przygotowana do montażu,kominek został zakupiony od elektroluksa.Oryginalnego nie udało się dostać ten po drobnych modyfikacjach pasował idealnie.

W przyczepce położyłem tak jak wcześniej pisałem koc termiczny a na to poszła wykładzina,miałem montować panele jednak są wyże od wykładziny i ostatecznie padło na wykładzinę,teraz już żonie na pewno będzie ciepło.

Aktualnie zrobiłem szkielet pod szafkę ze zlewem i kuchenką.Zdecydowałem się na profile stalowe 15mm x 15mm są niewiele cięższe od drewnianych listew i dużo łatwiej mi będzie zamontować wypełnienie jakie zamierzam zastosować.Zdjęcia będą jak dopracuje ten szkielet, jednak teraz w ten mróz długo nie napracuję się w garażu.Układ w mojej przyczepce będzie D ,bardziej nam odpowiada taki układ niż E.Przy układzie E stojąc przy szafce ze zlewem musieliśmy się lekko pochylać co wydawało mi się męczące,poza tym przy układzie D zyskuje dłuższe spanie.Nasza rodzina składa się z czterech osób jednak starszy syn już po ostaniach wakacjach zapowiedział że jedzie na obóz sportowy i z nami nie będzie już jeździł bo to''obciach jeździć z rodzicami''więc co nam pozostaje,gdzieś tak szybko nam wyrósł,dobrze ze ten młodszy jeszcze tak nie uważa.Poza tym rozmieszczenie najcięższych rzeczy w przyczepce moim zdaniem będzie lepsze lodówka z jednej strony nad nadkolem po przeciwnej stronie w szafie która będzie również z profili stalowych ogrzewanie które zostało już zakupione jednak czekam na przesyłkę ale o tym następnym razem.