wakacje z maluchem
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: wakacje z maluchem
a klimat się liczy
Burstner Ventana 400 ts
N 126 NL
była - N 250
była NIEWIADÓW SKŁADANA ŁÓDŹ WĘDKARSKA TYP 10
N 126 NL
była - N 250
Zwłaszcza, że w tamtych czasach można było bez ograniczeń biwakować wszędzie gdzie się spodobało 
Wczoraj na a4 w Niemczech przy Hanowerze wyprzedzałem 2 maluszki, chromowane zderzaki jechały w kierunku Holandii cale 85 km/h. Aż uśmiech mi się pokazał na ich widok.
Burstner Ventana 400 ts
N 126 NL
była - N 250
N 126 NL
była - N 250
-
mariusz724
A do naprawy wystarczył młotek i śrubokręt...to były czasy. 
Dokładnie z tych samych powodów mam N126D jest klimat , trzy malacze też 
NIBY WSZYSCY WIEDZĄ ŻE FLASZKA KIEDYŚ SIĘ SKOŃCZY ALE ZAWSZE JEST TO ZASKOCZENIE
dmb5 pisze:wczoraj na a4 w Niemczech przy hanowerze wyprzedzałem 2 maluszki chromowane zderzaki jechały w kierunki Holandii cale 85 km/h aż uśmiech mi się pokazał na ich widok
Może jechały na zlot
Brałam udział w kilku zlotach, atmosfera tak samo fajna jak zapewne na zlotach Niewiadówek
nie wiem ja je tylko wyprzedzałem
Burstner Ventana 400 ts
N 126 NL
była - N 250
N 126 NL
była - N 250
Poznań lubi takie zloty to fakt . Pamiętam pierwszy malec ojca rok 74 . Niebieski miał nawet tempomat takie kółko koło kierownicy połączone pręcikiem z pedałem hamulca .Pozostała tylko mi książka serwisowa od niego .Niestety karoseria nie dała rady i na zapisy w polmo-zbycie po kilku latach czekanie kupił całą karoserie , czerwoną .Ale nowy typ i części nie pasowały ile było biegania za nimi masakra cały urok , wakacje z malcem to były czasy . Póżniej ja kupiłem rok 84 i 87 .
Należę do grona ludzi którzy wola rano budzić się z zakwasami niż z kacem .
Na zlotach poznańskich jednym z najstarszych jest były maluch mojej mamy (na zdjęciu z mamą
) rocznik 76, ostatni produkowany na oryginalnych wloskich częściach.
Ech - się latało w latach 80 - tych maluszkiem do BG a nawet do Istambułu
i nigdy nigdzie nie zawiódł
nawet z Niewiadówką 
NIL2 pisze:Ech - się latało w latach 80 - tych maluszkiem do BG a nawet do Istambułui nigdy nigdzie nie zawiódł
nawet z Niewiadówką
fajne
chris_666 pisze:NIL2 pisze:Ech - się latało w latach 80 - tych maluszkiem do BG a nawet do Istambułui nigdy nigdzie nie zawiódł
nawet z Niewiadówką
fajne, ale po co ludzie otwierali klapę z tyłu to pojąc nie mogę
Też nie mogę zrozumieć ale do tej pory tak jest
A nie po to, żeby ochłodzić? Przynajmniej tak moja ciotka mówiła wiele lat temu